18

Бати Юсуф

преди 8 месеца

Бойко тиквата си търси някой амсалак кой да му играе по свирката егати лекето не са наяде на пари теглете му на този пожарникар един чувал бой и ще миряса абе Боко тикво твоето време вече мина не си на мода никой няма в тебе и твойта скапана партия доверие ти си изигра картите вече с СДС се коалирахте и загубихте и то много не го ли озазнаваш вече СДС са баш бандюги с ДПС и затуй хората предпочитат Кирчо кокорчо

17

ЬЬЬ

преди 8 месеца

Според твърденията на този терзиев-кандидата на пп-дб за кмет на сСофия- излиза, че след като получил първият си милион като подарък със съдействието на дс,той само се усмихнал,казал "мерси" и си тръгнал без да поема никакви ангажименти към тях.И как става това?Нищо от бившата дс не се даваше даром и зависимостите му с големите олигарси(хора на дс) са непокътнати.Стане ли кмет,значи софиянци връщат дс във властта по неопровержим начин.

16

Тон

преди 8 месеца

ПП,ДБ,ще си поръчат трева от Млада гвардия!

15

Алекс

преди 8 месеца

Няма как да се направи добра кампания на ДС кандидат.Изборният провал е заложен още с избора на този кандидат.Про100то толкова си може.

14

Анонимен

преди 8 месеца

За такива 'политици' като ръководството на ПП важи поховорката Търкулнало се гърнето, та си намерило похлупака'. Каквото и да правят Киро и Асен, все такива ще намират. Та и съюзникът им е завършил по времето на соца Милиционерската школа и ги върти на шиш.

13

Анонимен

преди 8 месеца

Как да има вярна крачкаа? Комунистче е той, комунисти са и родителите му, а го предлагат от ПП-ДБ... пъле н аабусрд!

12

Радослав

преди 8 месеца

Гроб не обявяват кандидата си късно защото ще му пада рейтингът, а за да няма време някой да се сети: ей това магаре съм го виждал на конгресите на БКП или, хей това магаре не беше ли обвинено в корупция. Това е проблема на гроб, че от ОПГ няма как да изпълзи магаре което да няма престъпно минало! Затова Боко крие магарето, а и защото целият вот на ОПГ гроб е контролиран и купен. Затова няма значение какви ще са инициалите на магарето.

11

ъ

преди 8 месеца

Боли *** фара за софиенци, точно както тях за мене и за всички от "провинцията". Най-добре е ДС чадото, да увенчае "промяната" и да покаже на столичани малко съвременен капитализъм. Защото те още са в социализЪма - не вършат нищо, но са началници и получават всичките бизнеси, в най-лош случай - големи заплати. Оня ат ДС им е таман.

10

Анонимен

преди 8 месеца

МИ ДА, САМО НЕСТАНДАРТНИЯ КАНДИДАТ НА БАТЕ ГЕНДЪР ПРАВИ ВЕРНИ КРАЧКИ АХАХАХ

9

Анонимен

преди 8 месеца

Софиянци заслужават за кмет десен и бесен фашизоид като Вили Лилков. Да ги научи на пазарна икономика и да си плащат парното. Да приватизира детските градини и училищата и болниците. Да събори НДК-то и Партийния дом. Да изчисти комунизма на София от кварталите, да събори комунистическите панелки и да ги уплътни с капиталистически гета като новите. Да събори сталинистките сгради у центъра и да построи капиталистически небостъргачи. Има много работа и много комунизъм за рушене в София за Лилков.

8

Анонимен

преди 8 месеца

До trepa4ВИЛИ ЛИЛКОВ И АЛЕКСАНДЪР ТОМОВ ЩЕ СЕ КАНДИДАТИРАТ КАТО ПРЕЗИДЕНТСКА ДВОЙКА. И ДВАМАТА СА ДЪРТИ КОМУНИСТИ

7

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 8 месеца

Нищо де, ГЕРБ нали ще издигнат *** за кмет. Нестандартен хаха ще прави верни крачки към загуба на изборите.

6

VladTepes

преди 8 месеца

Поне има достоен кандидат - големият икономист проф. Ал. Томов, създал две важни фундаментални икономически теории с голям брой последователи - теория за ширпотребата и социалдемократически икономически модел и приложил ги успешно в Кремиковци и ЦСКА.

5

Анонимен

преди 8 месеца

ЩОМ ПЛАТЕНИТЕ ОТ ГЕРБ ЕКСПЕРТИ РЕВАТ, ЗНАЧИ ТЕРЗИЕВ Е НА ПРАВ ПЪТ.

4

Анонимен

преди 8 месеца

Какво им пука като няма нито една вярна крачка?С ала бала ще спечелят ако ще и голи хоро да играят.

3

Анонимен

преди 8 месеца

До trepa4 5%. И ГЕРБ печелят заради вас. То това и се иска от вас. Лилков от тук нататък става само за музеен работник на непълен работен ден и няма никакъв шанс. И вие го знаете, де. Ама сте си дали г..а назаем.

2

Анонимен

преди 8 месеца

Срещу Цедка и животинче с дълги уши да бяха изправили щеше да ги спечели, тя си беше капан, за да може Баце да обяви предсрочни избори

1

trepa4

преди 8 месеца

Гласуваме за Синя София и Вили Лилков. Това е истинското дясно в София.