Снимка БГНЕС, архив
fallback

Леопард ухапа момиче в Зоопарк - Варна след опит за снимка. Това съобщават от зоологическата градина в морския град.

Инцидентът е станал на 17 септември. Пазачът на зопарка забелязва младо момиче умишлено да се надвесва над оградата и да бърка през решетката на местообитанието на Леопарда с цел, да си направи снимка как докосва намиращите се вътре хищници, пише "Дарик нюз".

Въпреки предупрежденията и мигновена реакция на члена от екипа на зоопарка, след пристигане на място установява, че момичето е ухапано по пръста от леопарда.

Пазачът оказва първа помощ и, след консултация с ветеринарния лекар на зоопарка, момичето е изпратено в спешен медицински кабинет за оказване на профилактична медицинска помощ.

Докосването, храненето и притесняването на обитателите от зооколекцията е абсолютно забранено и е упоменато на информационни табели на цялата територия на зоопарка.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

Бозар

преди 7 месеца

На всичкото отгоре леопардът бил ЖЕНСКИ и имал МАЛКИ! Това вече си е живо самоубиство! Ако леопардът я беше убил, момата щеше да спечели наградата "Дарвин", коят се дава само посмъртно.

50

Адвоката

преди 7 месеца

Управата на зоопарка трябва да пуснат жалба срещу момичето или родителите и, ако е непълнолетна, за неспазване на забрани и разпоредби от вътрешния ред.

49

хах

преди 7 месеца

добре че не е решила да се снима с тигъра хаха щеше да е без една ръка

fallback