Снимка БГНЕС, архив

Пиян пазарджиклия оказал яростна съпротива при задържане, ударил полицейски служител и нанесъл щети по полицейски автомобил. Срещу него са образувани бързи производства.Това съобщи говорителят на местната Областна дирекция на МВР Мирослав Стоянов.

Малко преди 23.00 часа снощи в Районното управление на полицията в областния град се получил сигнал за междусъседски скандал. Към адреса незабавно бил насочен дежурен полицейски автопатрул. Униформените пристигнали в жилищния блок и започнали да изясняват ситуацията, когато към тях се приближил единият от скандалджиите. 34-годишният пазарджиклия под въздействие на поетия алкохол започнал да отправя към органите на реда обиди, закани, псувни и направил опит да се скара отново със съседа си.

Докато полицаите го отстранят от междуетажната площадка, той нанесъл удар с ръка в лицето на единия от служителите, в резултат на което бил задържан. Докато го отвеждали с белезници, почерпеният мъж ударил с крак по бронята на патрулния автомобил, а след като бил поставен на задната седалка започнал да рита по прозореца и вратата, като я повредил, пише "24 часа".

В крайна сметка се озовал в ареста на РУ-Пазарджик, където е задържан за срок от 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase