Снимка: БГНЕС
fallback

ПП-ДБ сглобихте задкулисието и престъпниците и ги нарекохте правителството на България. Оставка.

Oще по темата
Това заяви Станислав Балабанов от ИТН от парламентарната трибуна, съобщи Нова.

Той заяви, че наблюдавайки политическата дейност на сглобката, винаги са се чудили какво свързва толкова различни политически представители с толкова различни идеологии и ценностни системи.

“Свързва ви тънката превръзка, за която от два дни заговори Кирил Петков. Превръзката, която прикрива най-срамната част от вашето управление. ДПС ви сложи крилца на тънката превръзка. Много скоро ще имате нужда не от тънка превръзка, а от памперс”, коментира той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Главанак

преди 8 месеца

Абсолютно правилно, ПП ДБ предадоха своите избиратели и скючиха договор с мафията, с онзи, когото арестуваха/ става въпрос за най- големия мафиот в страната, и Черепа го каза /.Сега той им гледа резила и им се възхищава на тъпотийте, а след местните избори просто ще ги хързулне по нанадолнището! Е, това е сглабката! Народъл, или по- голямата част от него са отвратени, и няма как да бъде иначе!Благодарим им от сърце!

25

Алекс

преди 8 месеца

Няма дискретност,тънка превръзка и крилца.Делян съвсем явно е хванал Про100то за ушите,слуша указанията на Доган и насочва празната кратуна в указаната посока.

24

Гого

преди 8 месеца

Тия *** от ИТН влязаха в парламента с гласове на ДПС от Турция

fallback