Снимка: БГНЕС
fallback

"Хоризонтът на правителството е поне до европейските избори догодина".

Тази прогноза направи пред БНР доц. Стойчо Стойчев, политолог и университетски преподавател. Той уточни, че ако някой очаква на предстоящата до края на седмицата лидерска среща Бойко Борисов и Кирил Петков да се разберат, че коалицията приключва и управлението се разпада, ще бъде разочарован:

"Няма да бъде това резултатът от срещата. Предполагам, че ще се разберат неща, които и преди това са се разбирали - да изработят механизъм, по който да вземат решения и предварително да се уведомяват, нещо, което няма как да стане, според мен".

Oще по темата

"Не мисля, че се е случило нещо в поведението на президента, това е публичното му поведение. Той използва възможността като говорител на висока трибуна да критикува винаги правителството. От това печели българската демокрация. Въпросът е да има мярка и от едната, и от другата страна, за да не се стига до такива отношения, от които страдат цели институции".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 8 месеца

Това, което стана със Сърбия е урок и за България. През 90те години започнаха да го играят "неутралитет", започнаха националистически игри, попаднаха в руска орбита и се самопрецакаха за деситилетия. Не може да има неутралитет за нито една страна. Или си с напредъка, или си с ретроградните руснаци, където те чакат етнически конфликти и бедност.

19

Анонимен

преди 8 месеца

Стоев... В този случай селянинът използва псевдоним даже

18

Анонимен

преди 8 месеца

Правителството има хоризонт докато не махне евреинът резидент румен рублев Крадев! До тогава имат кард-бланш.

fallback