Снимка: БГНЕС
fallback

Остават в сила мерките за сигурност, наложени от РЗИ - Бургас. Къпането в морето се преустановява за 48 часа заради замърсявания.

Oще по темата

Властите обявиха още, че питейната вода от водопроводната мрежа временно не трябва да се използва за пиене и готвене, а само за битови цели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

Сашо

преди 8 месеца

Платздарм за морски бази на САЩ се готвят.А страхливците ги знаем по 4 бустера имат.Какво означава забрана за къпане чиста пропаганда,кой може да ти забранява?

35

Анонимен

преди 8 месеца

И кво, сега изведнаж се оказва, че освен, че отходните води се изливат в кафявоморието, ами могат и с питейната вода да се смесят ..хахха продължавайте да обяснявате от РЗИ как всичко било точно. Също така не знам и колко трябва да си откачен да идеш на кафявоморието?

34

Офф ,да се омитат

преди 8 месеца

РЗИ -Бургас са една гербаджийска банда от измамници.Техните проби винаги са били за кристално чисти води.Но нито един от тези хрантутници не смее да влезе в морето.Резултатите на тези обикновени шмекери са предварително известни.Обикновено се бавят поне 14 дни ,когато летовниците вече са по родните си места и се лекуват от заразите.И сега са сложили забрана ,ама не казват колко десетки пъти бактериите превишават молекулите на водата.

fallback