Снимка: Pixabay
fallback

До три седмици се очаква да се поставят обезопасителни колчета на една от най-натоварените отсечки край столицата - пътят София - Самоков. Ограничителите ще са подобни на тези по Кресненското дефиле, предаде БНТ.

Причината - само от началото на тази година в частта от пътя, обслужвана от София, са станали 58 катастрофи с материални щети. 18 са случаите със загинали или ранени. В пътния участък, обслужван от Самоков, са настъпили 10 произшествия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

QRS

преди 8 месеца

Преди колчетата трябват да се оправи целия път, не само 15км. Трябва да има обезопасителни мрежи против падащи камъни, маркировка, мантинели и котешки очи, трябва да се направят и отбивки за бавните шофьори, да се наложат ограничения за камионите в пиковите часове и чак тогава да се мисли за колчетата.

7

Анонимен

преди 8 месеца

В кресненското дефиле, има и от време на време отбивки бавно движещи се да пропускат колоната. Еми, хубаво е да се използват, а не някой да се влачи 12км с 3-40, зад него опашка до Петрич. Разбирам че и те са трябва да стигнат, но трябва ли да изнервят всички остнали? Та и до Самоков пътя съшатата работа. Последно един се влачи с 30.. и разбира се се почнаха глупостите.

6

Анонимен

преди 8 месеца

Българина само колци и глоби го спират. Като не може да се самоконтролира

fallback