Снимка БГНЕС, архив
fallback

30-годишен мъж е откаран в Центъра за психично здраве в Пловдив, след като е бил хванат да обикаля гол около детска ясла "Мечта" кв. "Кючук Париж", съобщиха от полицията, пише "24 часа".

Инцидентът е станал около 10 ч. тази сутрин. Свидетели забелязали мъжа, който опитал да влезе в детското заведение и подали сигнал на телефон 112.

Пристигналите на мястото полицаи установили, че той се води на отчет в Психото и извикали линейка, която да го откара там.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Стоян Стелий :

преди 8 месеца

Не обиждайте НастимирчУ! Не е бил гол,а с розови прашки и бяла пухкава заешка опашка! Така е демократично и евроатлантическо!

13

До 11

преди 8 месеца

Не,лютфи местанова

12

Близките наПсихарите

преди 8 месеца

които уж се грижат за тях, в повечето случаи се интересуват да взимат пенсията на болния и парите за негов личен асистент. Предпочитат самият болен да не им се мотае вкъщи, а да скита някъде навън и рядко да им се мярка пред очите. Затова, когато такъв досажда на околните или става опасен, трябва да се налага солена парична глоба на близките му. И да се помисли дали няма да е по-добре парите, отделяни от бюджета за такива болни да се използват за издръжката им в специализирани здравни заведения.

fallback