14

Стоян Стелий :

преди 8 месеца

Не обиждайте НастимирчУ! Не е бил гол,а с розови прашки и бяла пухкава заешка опашка! Така е демократично и евроатлантическо!

13

До 11

преди 8 месеца

Не,лютфи местанова

12

Близките наПсихарите

преди 8 месеца

които уж се грижат за тях, в повечето случаи се интересуват да взимат пенсията на болния и парите за негов личен асистент. Предпочитат самият болен да не им се мотае вкъщи, а да скита някъде навън и рядко да им се мярка пред очите. Затова, когато такъв досажда на околните или става опасен, трябва да се налага солена парична глоба на близките му. И да се помисли дали няма да е по-добре парите, отделяни от бюджета за такива болни да се използват за издръжката им в специализирани здравни заведения.

11

Веселин Марешки

преди 8 месеца

Костадин Костадинов ли се казва лицето?

10

Жегата ли активира

преди 8 месеца

психичните заболявания? И за пострадалия в Кюстендил пишат, че бил с такова заболяване и че той е започнал скандала, при който е ранен. Нещо трябва да се направи, за да бъдат държани под сигурен контрол хората, които не са наред с главата. Само че такива болни в много случаи са оставени сами да решават кога да си пият лекарствата. Когато пък живеят с близки хора, последните не се грижат да ги държат под ключ в дни, когато могат да са опасни и за себе си, и за околните. И ето ти ги резултатите!

9

MaйMyнaтa

преди 8 месеца

До 8....Ти да не си от Гocпoдари на Коментари, като Рачков и Зуека....хахаа эемаш им хлебеца

8

анонимна

преди 8 месеца

Води се на УЧЕТ, не на отчет, неграмотни джу*рналя! Отчет е съвсем друго.Чудя се как може да не знаете собствения си език, но иначе да списвате "статии".

7

морски

преди 8 месеца

Може и да влезе в изборна секция...скоро !

6

Хм…

преди 8 месеца

Не е ли било добре преди да го пратят с бубуто да му теглят и един педагогически пердах?

5

Анонимен

преди 8 месеца

Мислил си е, че е в яслената възраст и трябва да му сложат памперсче, да го нахранят и приспинкат. Уф, много народ, дето е за лекуване, ходи по улиците. Като не е бил агресивен, пак добре.

4

Анонимен

преди 8 месеца

Такива хора трябва да ги затварят и да не могат да напуснат конкретното заведение. Какво ще рече " води се на отчет " ? Кой го е пуснал да излезе от там , където " се води на отчет " ?

3

Анонимен

преди 8 месеца

ами иска да ги научи децата, да видят половите органи на родител 1, защото родител 2 може да е със същите хахахаха

2

Анонимен

преди 8 месеца

член на възраждане

1

Анонимен

преди 8 месеца

ППДБ активист