Снимка: БГНЕС
fallback

Министърът на транспорта Георги Гвоздейков освободи борда на директорите на "Холдинг БДЖ" и назначи нови хора в него, съобщи БГНЕС.

Освободени са Атанас Атанасов, Владимир Дунчев, Валя Петрова. Предвижда се на лицата да бъдат изплатени обезщетения за неспазен срок на предизвестие, съгласно договорите им за управление на дружеството.

Назначените са Георги Друмев, Димитър Михайлов и Юлия Варадинова-Милкова.

От своя страна на заседание на новия борд за негов председател е избрана Юлия Варадинова-Милкова, а за изпълнителен директор е назначен Георги Друмев.

Oще по темата

Друмев вече е заемал длъжността, назначен беше по време на министър Георги Тодоров през юли 2021 г. А досега беше шеф на БДЖ "Товарни превози". На негово място е назначен Християн Кръстев, който миналата година беше шеф на дружеството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 8 месеца

В наше село пазача на прелеза не е от ваште. Кога ще го сменяте?

19

Анонимен

преди 8 месеца

Да пуснат влак София- Варна в по- нормално време- да пристига сутрин към 8:00-8:30 часа. Сегашният сутрешен влак пристига във Варна около 6:30 часа, което е прекалено рано. Следващият влак пристига във Вн чак по обяд, трябва да има и друг влак между сутринта и обяд. Последният дневен влак от Варна към Мездра е около 16 часа, което е рано, трябва да има влак около 18:00- 19:00 часа. Да оправят разписанието!

18

Я па я..!

преди 8 месеца

Всички ли са от ПП и ДБ ?

fallback