20

Анонимен

преди 8 месеца

В наше село пазача на прелеза не е от ваште. Кога ще го сменяте?

19

Анонимен

преди 8 месеца

Да пуснат влак София- Варна в по- нормално време- да пристига сутрин към 8:00-8:30 часа. Сегашният сутрешен влак пристига във Варна около 6:30 часа, което е прекалено рано. Следващият влак пристига във Вн чак по обяд, трябва да има и друг влак между сутринта и обяд. Последният дневен влак от Варна към Мездра е около 16 часа, което е рано, трябва да има влак около 18:00- 19:00 часа. Да оправят разписанието!

18

Я па я..!

преди 8 месеца

Всички ли са от ПП и ДБ ?

17

Анонимен

преди 8 месеца

Влакът е лукс, автобусът е мизерия.

16

Аха

преди 8 месеца

Ляв или десен борд ?

15

Токмаков

преди 8 месеца

А на кого са нужни бордове на директори областни управители и т.н Нищо не работеща бюрокрация. Нужни са за да получават огромни заплати а после бонуси и пенсии. Недокоснатата българска система 74 години работи . На кого са нужни всичките тия лъжи и ограбвания на хората!???? На същата недокосната комунистическа система!?

14

Тото

преди 8 месеца

Голяма , малка нужда - пада долу на чакъла, между релсите! 21 век не са чували за септичен резервоар. Влакът , като спира , лампите в купетата автоматично се включват ама на блиц ефект :))) . Къде какво пипнеш- всичко мизерно лепкаво, прибрах се усмърдян, веднага в банята се набих. Шумът е невероятен, само на затворен прозорец се даяни. Добре, че беше нощ. И 31лв не са малко пари все пак. Социална услуга било, ама е за персонала, не за пътниците.

13

Анонимен

преди 8 месеца

Ръководството може да пътува, само с БДЖ. Така ще се прощават с лошите водачи. Безплатно с вагон ресторант.

12

Itso

преди 8 месеца

Сега ще изчакат да се усъвършенства свръхпроводимостта за да подменят наличните влакове с левитиращи на магнитна възглавница :-)))))

11

Анонимен

преди 8 месеца

Ако бяха сменяли със същото темпо и вагоните и мотрисите, ехееее .....

10

Тото

преди 8 месеца

По някаква случайност снощи пътувах варна софия с влак. ''1ва класа''. Ааааахаха баси разрухата и мизерия. Няма пердета ,вода,хартия в ***.Дори по едно време друсна и вратата на вагона се отвори, докато влакът е на макс скорост, вътре стана ураган. Персоналът и той се самозабравил. Будят ме , за да му проверяват за 2ри път билета на ГО. Аз се възмутих, тая ме засича ,че нямам право да спя ,щото не било спален вагон. Едвам се удържах да не я изхвърля през прозореца, само една майна и теглих :)

9

Анонимен

преди 8 месеца

Да, промяната дойде но се промени от към по-зле а и още и още по-зле ще става докато не израдат всичко от тази васална територия.

8

истина е

преди 8 месеца

Всички некадърници -ЗАД БОРДА !!!Стига партийци от ОПГ-групировки с по 20 хил. заплати !!! БДЖ затъва ,защото автобусните фирми на ДПС ще фалират ако има нормален транспорт с влак .

7

Офф ,да се омитат

преди 8 месеца

Бандата разбойници ГЕП-ПП-СДС-ДБ нямат насищане.Това умрело БДЖ го източват от години.Сега крадат стотици милиони от ремонтите ,а ползата е нулева.

6

Ха ха

преди 8 месеца

Директори мноого, работници няма.

5

Анонимен

преди 8 месеца

Лopep тoя nът ycnя ли ga ce kлacиpa зa лanaчkaтa?

4

Анонимен

преди 8 месеца

Чистка на Розовия Фюрер.

3

Анонимен

преди 8 месеца

Нов барбак, старите ...

2

Анонимен

преди 8 месеца

ЗАЩО ЦЕНТРАЛНА ГАРА само 2 години след основния ремонт се превърна в СБОРИЩЕ НА ПРОСЯЦИ и всякаква ***???Хигиена НЯМА - смрад и воня!Същото важи и за пространснстовто около РОТОНДАТА.Да се провери Договорът с Почистващата Фирма!

1

Георги Илиев Митев

преди 8 месеца

Новите хрантутници и лапачи на парите за народа .