Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Криминалистите в Гоце Делчев разследват убийство на на млад мъж. Около 2,05 часа тази нощ на тел. 112 е получено съобщение, че в района на ул. "Полк. Борис Дрангов" лежи мъж на пътното платно. В близост до него имало тротинетка.

Пристигналите на място полицейски служители и екип на Спешна помощ установили, че мъжът е на 39 г. и е починал, пише „24 часа“.

В областта на шията е констатирана прободна рана.

Уведомена е Окръжна прокуратура. Образувано е досъдебно производство, а работата по установяване на всички факти и обстоятелства, свързани със случая продължава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Анонимен

преди 9 месеца

На Запад мъжът е потиснат и угнетен от жените и женоподобните. Спускаме се по хлъзгавата пързалка, от която няма връщане назад. Ще станем роби на женоподобните. Целта на женоподобните не е равенство, а пълно подчинение и робство на мъжа. Той да работи тежка раабота, неблагодарна работа, да обслужва женоподобните, които да се показват по телевизията и интернет и да командват. Западното общество вече страда и има конфлик по тази тема. Не за равенство се борят, а за робство на мъжа.

37

Анонимен

преди 9 месеца

Историята на "жертвите" е една и съща. На 16-17 години вече страдат от някой богаташ-милионер, който ги бие и заплашва. Те търсят защита от някой по-силен милионер и по-силна мутра, която да ги защити. Бягат от едната мутра към другата мутра. Това са жени с добър външен вид, които продават добрия си външен вид на богати мъже. Примери са Яна Маринова, която на 17 вече бягала от богатия милионер с много власт, към нов богат милионер, с повече сила и власт. Принципът им е: "Мутра, мутра възпира".

36

Анонимен

преди 9 месеца

Митинги на жените няма да има,защото той си е заслужавал да бъде убит.Предизвикал е убийството си.Позволяваме на жените да ни мачкат и да ни управляват.Когато жена е убиец,няма протести, има защита от същите интернет-хора от "Мафията на моделите по бельо,баровски живот,богаташки живот с милионер",които развращават обществото и младите, дават им пример в живота да печелят чрез голотия и разврат и търсене на "Милионера"."Интернет моделите на обществото" защитават Тото и Тити за същите престъпления

fallback