Снимка: БГНЕС
fallback

"Правосъдие за всеки" прекратява споразумението си с ПП-ДБ заради отстъпление от ангажиментите за промяна в Конституцията, обявиха от организацията.

Председателят на гражданската инициатива Владислав Величков остро критикува внесения общ проект на ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС и ДПС.

Oще по темата

Според него на практика правомощията на главния прокурор се увеличават, а вместо да се намали мандатът му от 7 години, сега се дава възможност за два поредни мандата за общо 10 години:

"Ще се противопоставим на всички, които се опитат да подменят съдебната реформа с имитация за запазване на статуквото. Не ни интересува дали това са Пеевски, Десислава Атанасова, Христо Иванов или Кирил Петков. Ние категорично ще се противопоставим, защото 8 години водим борба не за да получим втори исторически компромис или поредна имитация".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

Иванова

преди 9 месеца

Според мен това няма как да се случи, защото Христо Иванов не иска да поема каквито и да е ангажименти и да носи отговорност. Той само може да обикаля по телевизионните студия и да критикува, но никога не поема отговорност. Заема винаги позицията на пенкелер, който все всичко знае, но никаква работа не върши.

35

Десо

преди 9 месеца

Изобщо не съм изнендан, че ПП и ДБ се отметнаха от ангажиментите си. Все пак те действат под диктат отвън.

34

Анонимен

преди 9 месеца

"....... всички, които се опитат да подменят съдебната реформа с имитация за запазване на статуквото. Не ни интересува дали това са Пеевски, Десислава Атанасова, Христо Иванов или Кирил Петков." Плюс Атанас Атанасов, Асен Василев, Йордан Цонев, Лена Бориславова. Обединените хитри шарлатани в различна степен измамиха всички.

fallback