Снимка: архив, БГНЕС
fallback

За живота на мъж на 36 години има опасност след падане от тротинетка в Сливен. Това съобщиха от МБАЛ "Д-р Иван Селимински" в града, където той е бил настанен с тежка черепно-мозъчна травма.

Мъжът е претърпял операция. Към момента е на командно дишане, посочват от болницата.

Инцидентът е станал на вчера около 13:20 ч. на велоалея до кръговото кръстовище "Розова градина", каза говорителят на областната полиция Първолета Мандинска. Мъжът е загубил равновесие и се е наранил при падането.
(БТА, Велина Василева)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

456

преди 9 месеца

Ами да забранят всякакви такива глупости.Който иска,да ходи на полигони,писти,ако има такива.Утре на някой ще му хрумне мини танк да произведе,и винаги ще има желаещи луди да го карат.Във всяка държава инфраструктурата е за коли,автобуси,мотори и колела.Стига с разни глупости!Да се трепят,хич не ми е жал!

17

Сценарист М.

преди 9 месеца

Коато каруцарите си сложат каски , тогава и аз ще си сложа. ......,,За кучета и котки може, но за прасета не може". .......

16

Анонимен

преди 9 месеца

Последно време ги виждам някакви 35-40 годишни тюфлеци с тротинетки като малките деца. Вместо да карат колело или да се движат пеша, се возят по цял ден на тая пълна глупост. Затова масовия българин като мине 30-35 прилича на бременна с тризнаци в осмия месец. Движете се хора, не е нормално да си 120 кила на тая възраст...

fallback