Снимка: БГНЕС
fallback

Националната статистика дава пълна картина на работата на МВР за миналата година. През 2022 година в България са приключени дела за общо 30 447 извършени престъпления.

Oще по темата
Над 10 хиляди от тях са приключили с ефективни присъди.

Три хиляди са били оправдани, 10 222 са завършили с ефективно осъждане, 15 866 с условно осъждане, 689 с оправдаване, 248 с прекратяване и 3 422 с освобождаване от наказание.

Делата, приключили с ефективни и условни присъди, са били за 26 088 престъпления, което е с 0,4% повече в сравнение с предходната година, показват данни на НСИ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Не че нещо

преди 9 месеца

ПП-Кат Русе. Два на нула в моя полза. До момента. Адвоката ми е доволен. Нито стотинка не ми иска като хонорар. Той си ги взема от бюджета на МВР. Идея си нямате за какви простотии той им взема по 600 лева. Те ми правят проблем, че на зкак спирането забранено, моя крак е изстръпнал и съм спрял за минута да възобновя кръвообращението. В колата съм. Тръгват да правят фиш - А, не, не! Акт искам! Аре зачервени от срам катаджии в съда. И т.н.

9

Анонимен

преди 9 месеца

Или с други думи казано 70% от престъпленията остават ненаказани. Та при тази ситуация какви точно са доводите за да искат увеличение на заплати?

8

Анонимен

преди 9 месеца

А откъде се брои трето ли е ?

fallback