Снимка: БГНЕС
fallback

Официалните данни за последния месец показват милион регистрирани нощувки, което е със 7% повече, сравнено със същия период на миналата година. Има притеснения за следващия месец, но за момента сезонът върви добре.

Oще по темата
Това коментира в студиото на Нова министърът на туризма Зарица Динкова.

"Ние започнахме да оценяваме нашите туристи по начина, по който те срещат гостоприемството и уважението в Гърция. Най-добрите решения за по-силен туризъм са пазарните - доброто съотношение между цената и качеството", подчерта тя.

"Кална кампания се вихри доста мощно и целенасочено срещу българския бранд. Тя е доста уплътнена и съответства на всички критерии за хибридност", категорична е Динкова.

Министърът очерта "планини от натрупани проблеми".

"Това са натрупвания с десетилетия, системни и структурни проблеми, чието решение не зависи само от една институция", добави Динкова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

79

Morski

преди 9 месеца

Така става като системата е все още Балкантурист и бившите соц барманчета, станаха хотелиери! Никаква култура, никакво образование, никакво обслужване - НИКАКВА СТРАТЕГИЯ! СЕЗОНЪТ ДА ИЗБИЕМЕ, ЗА ДРУГИЯ ЩЕ МИСЛИМ ПОСЛЕ! ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ Е ТАКА!

78

Ккк

преди 9 месеца

Кой лъжете ? В момента съм на Северното Черноморие, и с очите си виждам, че сезонът е пълен провал - празно, празно и празно. Няма въобще хора , ама въобще преди две седмици бяхме на юг за дълъг уикенд, и там определено има по-малко хора от предни сезони министърката лъже най-нагло и безочливо. Вместо да излезе и да каже истината и да посочи проблемите. Явно и тая е високопарна нищоправка като другите от партийката ѝ.

77

Аз

преди 9 месеца

За една пърленка в Девня , комплекс "Вълшебен извор" искат 7.50 лв. За другите цени няма да казвам.

fallback