Снимка: БГНЕС
fallback

42-годишен мотоциклетист от София е в много тежко състояние след като се удари с приятелката си в бетонна стена пътя Симитли-Банско, предаде БГНЕС.

Пътният инцидент стана в 12.30 ч. в м. Баба Цвета при изкачването към върха на прохода Предел.

Мотористът влиза с много висока скорост в ляв завой, излиза в дясно от пътя, минава през обсипания с пясък банкет, успява да овладее мотора, но след като го изправя, кривва наляво, минава през насрещната лента и се блъска в 40-сантиметрова подпорна стена.

С линейка водачът на мотора и возещата се зад него 38-годишна приятелка са транспортирани до СПО на МБАЛ-Благоевград.

Състоянието на 42-годишният водач на мотора е много тежко, интубиран е преценява се дали ще може да издържи транспорт до София.

Спътничката му, возеща се зад него на седалката, не е пострадала. Катастрофиралите са били в група с още два мотора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Спрете да беснеете

преди 10 месеца

До "Друг Моторист"Явно си или сляп или доста ***, тоя го знам и винаги кара като луд, да не говорим, че буквално в статиите като причина за удара е написано, че е "взел завоя с ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВИСОКА СКОРОСТ"... Научете се да търсите грешките първо в себе си, а след това в другите, иначе ще продължават да ви наричат донори, 90% от мотористите не спазват никакви правила, а на останалите 10% им се лепват етикети заради това. Карайте с разумна скорост и няма да има умрели...А за другото си има писти!

22

Друг Моторист

преди 10 месеца

До долния Моторист приятел не знам кого ще зарадва нечия смърт но откакто сложиха Новия Некачествен Асвалт дефилето стана опосно за Мотористи аз щях да се хвърля точно на същото място а това дефиле съм го взимал стотици пъти знам го с затворени очи.Виновни са Асвалтовите некадърници при полагане не спазват наклоните и обратните наклони спрямо завоя и терена и хората плащат с животите си за това. Дано се оправи Човека и Приятелката му

21

отговор към нещастни

преди 10 месеца

До Моторист Дано ти потрябват на теб щом толкова се радваш

fallback