23

Спрете да беснеете

преди 10 месеца

До "Друг Моторист"Явно си или сляп или доста ***, тоя го знам и винаги кара като луд, да не говорим, че буквално в статиите като причина за удара е написано, че е "взел завоя с ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВИСОКА СКОРОСТ"... Научете се да търсите грешките първо в себе си, а след това в другите, иначе ще продължават да ви наричат донори, 90% от мотористите не спазват никакви правила, а на останалите 10% им се лепват етикети заради това. Карайте с разумна скорост и няма да има умрели...А за другото си има писти!

22

Друг Моторист

преди 10 месеца

До долния Моторист приятел не знам кого ще зарадва нечия смърт но откакто сложиха Новия Некачествен Асвалт дефилето стана опосно за Мотористи аз щях да се хвърля точно на същото място а това дефиле съм го взимал стотици пъти знам го с затворени очи.Виновни са Асвалтовите некадърници при полагане не спазват наклоните и обратните наклони спрямо завоя и терена и хората плащат с животите си за това. Дано се оправи Човека и Приятелката му

21

отговор към нещастни

преди 10 месеца

До Моторист Дано ти потрябват на теб щом толкова се радваш

20

Моторист

преди 10 месеца

Добра новина. Сега ще спаси живота на 4 човека. Сърце, черен дроб и 2 бъбрека. Действайте по бързо за да не станат зян органите. И аз съм ммоторист но не съм безсмъртен. Явно и тоя не е ама не го е разбрал на време.

19

въй

преди 10 месеца

абе кви са тия бетонни стени покрай шосето , па и завои ? глей кви бели стават заради тях .

18

Анонимен

преди 10 месеца

Жалко, че това не е Кирчо или Кокорчо!

17

някой

преди 10 месеца

Поредния ***, който не е учил физика

16

Анонимен

преди 10 месеца

Дано стената е наред и няма щети за оправяне и грижи за някой. Дано не е забавил някой с някоя минута, че е уикенд и бързаме (както и той). Мотористът не ме интересува.

15

Анонимен

преди 10 месеца

И за къде е бързал? Или може би вече е стигнал

14

близко бъдеще

преди 10 месеца

Всичко върви по реда си. Но, до АПОКАЛИПСИС няма да се доживее поради АКЪЛОЛИПСИС( по Елена Гунчева).

13

H

преди 10 месеца

Както знам как съм се пребивал с колело, на мотор никога няма да се кача. Мотора си е за хора с много добра концентрация и мозък в главата. Едно малко несъобразяване с пътните условия или малко самонадеяност и си дотам.

12

бръм-бръм

преди 10 месеца

Чудесна новина за тишината и спокойствието на хората в Благоевград.

11

Анонимен

преди 10 месеца

Абе какво им пречи на мотористите да карат кротко бре??? и аз съм карал мотор, но бавно и наслаждавайки се на пътуването. Това да караш бързо при това със спътник направо не го проумявам!

10

Ивелин Михайлов

преди 10 месеца

Момичета, това ви чака като си падате по джигити ;)

9

Исторически парк

преди 10 месеца

Стената добре ли е?

8

Анонимен

преди 10 месеца

Италианския състезател Пречуко Търколини, еееее

7

Анонимен

преди 10 месеца

Онзи ден, един се присъедини от страничен път към магистралата, изпревари 4-5 коли отдясто(през авариината), премина в крайна лява и изчезна в далечината. Как да ги пазим?

6

Анонимен

преди 10 месеца

Стената му е отнела предимството сигурно.

5

Прозтаг

преди 10 месеца

А стената как е, добре ли е?

4

Teo

преди 10 месеца

Ако пътникът зад теб не те следва с мотора, а докато завиваш на ляво реши да кривне надясно, примерно, то шансът да усучеш мотора е голям. Не съм спец в областта, но смятам, че точно за това със спътник трябва много да се внимава със скоростта, особено на завоите. Предел съм го минавал десетки пъти(като бански зет няма как да е иначе), и като се замисля колко луди глави се натрошиха там ... Дано да се оправи!