Снимка: БГНЕС
fallback

Летният сезон у нас стартира от днес, по охраняемите ивици в курортите трябва да дежурят плажни медици и спасители. Сянката по нашето Черноморие няма да поскъпва, въпреки инфлацията, обясниха концесионери.

Очаква се броят на туристите от Полша да достигне около 460 000, което в сравнение с миналата година ще бъде увеличение с 80 000 души.

Междувременно относно появилата се в български медии информация, че се слага край на практиката кафе срещу шезлонг в Гърция, главният секретар на гръцкото Министерство на туризма определи това като дезинформация. В Гърция това лято очакват 30% ръст на туризма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Петъръ

преди 10 месеца

Всеки получава на морето това, което търси. Като в автокъща е. Едните си купуват Опел Корса на 22 години, други си купуват рено талисман на четири години.

33

Бре

преди 10 месеца

Много добре се описвате тука тримата рибари по-долу. Па и много знаете. Начетени, и дипломи знаят ...брей. Запушвайте си плювалниците, няма смисъл от тях. А на тоз с кучетата, му пожелавам да му дойде на главата каквото желае на другите. И със здраве...отивай си в селото, не си ти, когато си в града!

32

Сините чисти вълни

преди 10 месеца

Дъртите полякини ще разказват за славните си преключения с нашите гларусиии ооо Соц какво време беше ядене пиене любов и секс е сега не е така само едно написване ако имаш пари

fallback