fallback

Общ преглед

Огромна опашка от желаещи да си закупят книгата на Георги Господинов, спечелила "Букър" - "Времеубежище", се изви пред Националния дворец на културата днес.

"Това е опашката от чакащи хора, които в неочаквания според климатичната прогнозата следобеден пек стоически изчакваха реда си, за да си закупят "Времеубежище" на Георги Господинов. В разгара на това всичкото – когато със сетни усилия се справяхме – на шатрата ни дойде Христо Блажев, един от мениджърите и знакови лица на конкурентното издателства "Сиела". И ни казва - "Хора, гледаме какъв зор е при вас. В търговското обслужване няма как да се включим, но ако искате, можем бързо да се организираме и да ви помогнем поне с носенето на кашоните и с цялата тази хамалогия", пише маркетинг директорът на издателство "Жанет-45" Красимир Лозанов във Facebook.

Той беше категоричен, че "успехът на Георги Господинов може да сплотява и илюстрира, че има неща по-високи и по-важни от борбата за пазарен дял и купувачи".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

дедо Ташунко

преди 10 месеца

Много прозз народ. Прегледах "книгата", не се издържа.

34

Анонимен

преди 10 месеца

Като покажат някой по телевизията, пък и награда му дадат, хукват за автографи. Повечето от тези хора, досега не са знаели, че има такъв писател.

33

Анонимен

преди 10 месеца

Само простотии в тази книга.

fallback