Общ преглед

Огромна опашка от желаещи да си закупят книгата на Георги Господинов, спечелила "Букър" - "Времеубежище", се изви пред Националния дворец на културата днес.

"Това е опашката от чакащи хора, които в неочаквания според климатичната прогнозата следобеден пек стоически изчакваха реда си, за да си закупят "Времеубежище" на Георги Господинов. В разгара на това всичкото – когато със сетни усилия се справяхме – на шатрата ни дойде Христо Блажев, един от мениджърите и знакови лица на конкурентното издателства "Сиела". И ни казва - "Хора, гледаме какъв зор е при вас. В търговското обслужване няма как да се включим, но ако искате, можем бързо да се организираме и да ви помогнем поне с носенето на кашоните и с цялата тази хамалогия", пише маркетинг директорът на издателство "Жанет-45" Красимир Лозанов във Facebook.

Той беше категоричен, че "успехът на Георги Господинов може да сплотява и илюстрира, че има неща по-високи и по-важни от борбата за пазарен дял и купувачи".

Коментари Напиши коментар

37

дедо Ташунко

преди 3 месеца

Много прозз народ. Прегледах "книгата", не се издържа.

36

Анонимен

преди 3 месеца

Като покажат някой по телевизията, пък и награда му дадат, хукват за автографи. Повечето от тези хора, досега не са знаели, че има такъв писател.

35

Анонимен

преди 3 месеца

Само простотии в тази книга.