Продукти:
- 200 г филе от риба тон
- 3 супени лъжици майонеза
- няколко мариновани лукчета
- 1 чаена лъжичка горчица
- пресен копър на вкус
- черен пипер на вкус
- няколко капки сос Worcestershire (Уорчестър) – по желание
Приготвяне:
Рибата се отцежда и се слага в купа. Към нея се добавят нарязаните лукчета, копъра, майонезата, горчицата, черния пипер и соса. Всичко се разбърква много добре, след което се намазва на филийка хубав хляб, разрязана наполовина обикновена чабата или друго хлебче.
Още рецепти може да намерите в Az-jenata.bg
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
13
до Мама Мия
преди 1 годинаТова и е предимството на рибата тон - не мирише и няма кости - идеална е за честа употреба и за сандвич на работа. И аз обичам риба, любимата ми е скумрия, особенно на скара, но я приготвям само навън на скара защото после не мога да си отмириша къщата 3 дена.
12
дедко недко
преди 1 годинаВунка идиално го прави и не си и мий и ръцете.
11
Гошо...Тъпото
преди 1 годинаКато...нямам риба,ям...сланина с домашна...лютеница,без да правя...сандвич,направо с лъжицата от...буркана.