Снимка БГНЕС
fallback

Ако хората е трябвало да протестират наистина активно, е трябвало да го направят, когато са се правили вариантите на трасета на АМ "Струма". В момента имаме три варианта на трасета, но няма такъв през Кресненското дефиле.

Това заяви министърът на регионалното развитие и благоустройството Иван Шишков, цитиран от bTV, по повод протеста на жители от Кресна срещу изграждането на АМ "Струма" в Кресненското дефиле. По думите му няма смисъл да се нагнетява излишно напрежение с протести в региона.

Това, което сме направили, и това, което вероятно е заблудило хората да излязат на протест, е, че аз съм одобрил един подробен устройствен план, изключително малък, който на практика довършва един пътен възел - краят на магистралата посока от Гърция към София. Става дума за 200 метра, ще довършим тази пътна връзка, поясни Шишков.

Министърът добави, че този подробен план няма общо с вариантите за строеж на АМ "Струма" през дефилето и не ги предопределя. Той бе категоричен, че към момента няма избран конкретен вариант откъде точно да премине магистралата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Нов строй

преди 1 година

Референдум за робовладелски строй ще направим, след провала на референдума на Слави за нов тоталитаризъм. Смяна на държавното устройство. Както казва Слафчо Чалгаря: "Сега добре ли е? Не! Доволни ли са хората? Не!" Тогава да сменяме системата. Всеки човек ще мечтае и ще се надява да стане господар на роби и ще гласува "за" нов робовладелски строй. Както всеки човек на 10ти ноември се надяваше и мечтаеше да стане капиталист и милионер. Пак ще излъжем хората. Сами пак ще се направят роби.

17

Анонимен

преди 1 година

Социализмът фалира, капитализмът фалира. Време е да преминем към феодализъм. Да опитаме. Ако фалира феодализмът, ще преминем към стария, добър робовладелски строй. Той няма да фалира. Робовладелците ще правят инвестиции, няма да плащат минимална заплата и няма да протестират за пари. Нашите работонаематели са готови за робовладелци, обучени са, имат правилното мислене. Това ще бъде успешен обществен строй.

16

Айшето от Сливен

преди 1 година

Туй и наше момче беее,ни с ли забилязвъ

fallback