Снимка: БГНЕС
fallback

Огромно задръстване по магистрала "Тракия" в посока София започва от 71-ия км.

Oще по темата
Причината е обявеният преди ден неотложен ремонт на дилатационни фуги на мостово съоръжение на магистралата между 66-ия и 67-ия км, където движението в кратък участък е двупосочно в платното за София, съобщава БНР.

Някои шофьори дори изпреварват колоната в аварийната лента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 1 година

13 -това е мнгоо добре. НЕ искам да умалможавам работата ви, но айде да си праизнем и още никак не маловажно нещо - от една страна Саарланд има сравнително: малко км магистрали и доста по слаб трафик. Камиони почети не минават оттам (сравнено с А6, А61, А3, или А9 около Берлин). Това улеснява поддръжката и не се налгат толкова продължителни ремонти.

13

Анонимен

преди 1 година

До 11....Аз ти говоря за Саарланска област където работя в подръжката на аутобани и пътища. В тази област сме 10 бригади с по 15 човека. Организацията ни е такава че задръствания на трафика няма. Ако някъде ремонта трябва да отнеме повече време правим обходен маршрут с повишена проходимост. По принцип рядко се налага защото разполагаме с модерна техника и ремонтите ги правим за часове. И най важното стимулират ни с повече пачки при бързо и добре свършена работа. Заплатите ни са по 5,200 евро.

12

Терес

преди 1 година

Къде има 6-лентов булевард в София, ако не е тайна?

fallback