Снимка: БГНЕС
fallback

Шофьор е преминал в района на населено място със 177 км/ч., а над 40 000 са нарушителите засечени от "Пътна полиция" да шофират с превишена скорост от началото на акцията, която започна в началото на седмицата и се провежда в цялата страна.

Акцията продължава, съобщава БНР.

От полунощ в цялата страна се провежда и 24-часова интензивна операция за контрол на скоростта. За контрол на скоростните режими се използват камери.

Пътна полиция използва пътища, участъци, които не са толкова натоварени.

"Нека гражданите да знаят, че контрол има абсолютно навсякъде - по всички пътища, дори между малките населени места. Местата не са случайни. Това са места, избрани след извършени анализи от наша страна, при които са възникнали пътно транспортни произшествия в следствие на превишена или несъобразена скорост", поясни главен инспектор Лъчезар Близнаков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Ала бала

преди 1 година

Тоя главен мишок нека каже къде точно на входа на Дряново има тежки случаи на ПТП че са сложили камерата в храстите на бензиностанцията.крият камерите зад контейнери,храсти, даже ги покриват с клонки...слагат ги на най-абсурдни места с още по измислени ограничения само и само да изкарат пари за заплати....А кога ще признаят че не високата скорост а калпавите пътища са причина толкова много смърт на пътя ????

27

Факт

преди 1 година

Лъжат, жалките засади с камери са на участъци с натоварен трафик и паталогични ограничения на скоростта.

26

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 26.. Значи в момента още обрабптвали снимки видиш ли от 2021, заради ковид и затова били със забавяне. Иначи си приготви 70 лева. Мен ако питаш трябва срока за обработка да е 30 дни, а като по закон 3,5 години... и не пращат снимка...

fallback