28

Ала бала

преди 1 година

Тоя главен мишок нека каже къде точно на входа на Дряново има тежки случаи на ПТП че са сложили камерата в храстите на бензиностанцията.крият камерите зад контейнери,храсти, даже ги покриват с клонки...слагат ги на най-абсурдни места с още по измислени ограничения само и само да изкарат пари за заплати....А кога ще признаят че не високата скорост а калпавите пътища са причина толкова много смърт на пътя ????

27

Факт

преди 1 година

Лъжат, жалките засади с камери са на участъци с натоварен трафик и паталогични ограничения на скоростта.

26

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 26.. Значи в момента още обрабптвали снимки видиш ли от 2021, заради ковид и затова били със забавяне. Иначи си приготви 70 лева. Мен ако питаш трябва срока за обработка да е 30 дни, а като по закон 3,5 години... и не пращат снимка...

25

Анонимен

преди 1 година

Да използвам да попитам вече патилите - горе-долу колко време след нарушението да очаквам честитката??? Наистина са се настървили много - и мен ме увековечиха в началото на седмицата в София, на Цветан Лазаров, който е по-широк от магистрала, ме снимаха някъде с 65, при ограничение 50. Не успях да си опазя книжката девствена докато навърши пълнолетие - 17 години активен шофьор, досега бях чист :))))

24

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 14 - "Иначе си карам по магистралите с над 240- кеф ми е. Имам златен талон и нито една глоба." Аха ,и като се събуди ,краката ти отвити :))))))

23

Анонимен

преди 1 година

До 22 Тя тази по-добре да не се показва, че и тя ще се направи на света вода ненапита и как трябва още повече. Тази откога чакам, някой да я попита, откъде се пръкна и кой я легитимира, че се пише някакъв компетентен орган, който пилее акъл навсякъде, без да са я канили и питали.

22

Анонимен

преди 1 година

Ако наистина целяха дисциплиниране, щяха да застават единствено на проблемните участъци и да снимат там, а преди това да коригират неадекватните ограничения, каквито има бол. И по-важното, щяха да работят за повишаване събираемостта на глобите и така да накажат и респектират джигитите, само че така нямаше как да съберат толкова пари. Сега пак ще ожънат кокошкарите, които нарушават с по 10-15км/ч. на места, които са с безумни ограничения и ще са доволни, че са напълнили касичката.

21

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 21..така де ... това е цаката неудачно разхвърляни знаци и криеница да те снимат ... къде е оная НПО-то за някакви европейски политики да се изкаже като виден експерт и да дрънка глупости.

20

Анонимен

преди 1 година

Само дето залагат повече на неудачно регулираните(откъм скорост) участъци явно, за да съберат повече глоби. И аз се опарих онзи ден, сега си чакам честитката, да видя с колко точно ме снимаха, дали с 59-60, или с 61-62, при ограничение 50, че ми е интересно, дали са оставили 10км/ч толеранс. Застанали на бензиностанция на бул.Владимир Вазов преди Враждебна, където са по 3 ленти в посока, платната разделени с мантинела, а от двете страни на пътя няма нищо. Там ограничението е 50 и никой не спазва

19

Анонимен

преди 1 година

Контрол е нужен на скоростта у нас, както и за неспазени предимства навред. С камери, не с полицаи. И за всяко нарушение, установено с камерата - фиш. И да, трябва за висока скорост над 20 - 30 км/ч над ограничението да се взема веднага книжката. Джигитите да вървят да скачат от виедуктите, ако ще се самоубиват, нормалните хора не са им криви с нищо,че да го отнасят. Скоростта у нас е като навсякъде в Европа - 90 км/ч обикновен път, за магистрала и населено място - пак като в повечето държави.

18

Анонимен

преди 1 година

На 20 км/ч в повече - отнемане на книжка. Ако последва управление на МПС сотнетата книжка - конфискация на МПС-то.

17

Заключение

преди 1 година

Прав и широк път, слабо натоварен, ограничение 50 км/ч , полицейска кола с камера. Глоби за скорост окоъ65 км/ч. На възлови кръстовища с опасност от ПТП няма полицаи... Бюджет ли пълним или живота на хората?

16

Алекс

преди 1 година

Какви са тези операции? Това е всекидневно задължение на КАТ.И аз искам да работя 2-3 мес.в годината,а заплата да получавам всеки месец.

15

Анонимен

преди 1 година

НАЙ СМЕШНОТО Е,Ч Е ГИ И ПРЕДУПРЕЖДАВАТ,Ч Е И ШИРОКА МЕДИЙНА ГЛАСНОСТ СЕ ДАВА!

14

Анонимен

преди 1 година

Бързото каране не е забранено. То просто е платено. Кой се трепе масово? Плебеите с престарелите БМВ-та, дето нямат пари гуми да им купят, ама иначе взели параход голям да се фукат колко имат, а то нищо нямат, защото цялото струва колкото седмичната заплата на ИТ спец в София. Иначе си карам по магистралите с над 240- кеф ми е. Имам златен талон и нито една глоба. Waze.

13

...икономика....

преди 1 година

Май това е единствения начин за събиране на пари в бг....

12

поредната

преди 1 година

акция за щавене - наблъскали знаци през 20 метра от 80км да спаднеш на 40 км и тръпнеш някой да не те натресе отзад. В същото време се крият по храстите и таксуват минимум превишение 10км. Вместо да служат на гражданите всичко друго най-важното е криеницата. Задръстени кръстовища и никой няма.. това е голата истина

11

Анонимен

преди 1 година

И защо трябва да се кара над ограниченията? 90 км извънградско е най-хубавата скорост! В градове и села, 50 км също не е малко! За къде сте се разбързали? Карал със 100 в населено място, пък после пищи, че го щавели! Маса народ загива и осакатява всяка година, но *** се не плаши -"прррр, ти ли че ми кажеш".

10

Марсел Попов

преди 1 година

По коментарите се вижда че Цъpвyлю си харесва ***.

9

до 1

преди 1 година

Този с водата го оправдавам донякъде.......може да е имало чакащи жадни!