fallback

Директорът на театър "София" Ириней Константинов e един от 100 - те общественици от синия нюанс, които направиха подписка с искане да има кабинет.

"Не само сега този глас не се чува и не само тези, подписалите, искат това. Народът иска това! Има нужда от това. Има необходимост от това.
Oще по темата
Така че, това е някакво звънче, че трябва да се огледат и да се ослушат тези, от които зависи това и да седнат, и да направят кабинет. Тук не влизам в социални теми, но всеки казва: "Дано да се приеме този бюджет, за да си оправим малко живота". До такава степен е елементаризирано всичко, до екзистенцминимума, до начина на живот, на съществуване", обяви той пред Bulgaria ON AIR.

"Много теории се въртят в момента. Много догадки, много презумции, много възможности, но аз мисля, че трябва да оставим тънките политически игри и тънките линии – червени, сини, бели, зелени в името на бяло, зелено, червено – в името на България! И това е смисълът. Когато оставим дребните сметки, политическите зависимости, когато обичаме повече себе си в политиката, а не политиката в себе си, става така", добавя Ириней Константинов.

Младата изгряваща кино и театрална актриса Елеонора Иванова, която играе главната роля в пиесата "Игри в задния двор", заяви, че не отива да гласува просто ей така, очаквайки нищо да не произтече от това.

"Чувствам се толкова объркана. Въобще не виждам в момента някакъв конкретен изход и ми е много трудно да предположа, какво предстои. Объркваща ми е цялата ситуация".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Друг призив:

преди 1 година

Всички ЕнтЕлигенди в списъка да получат каска,кирка,кубинки и униформа и да се включат на фронта в покрайна за да спасят демонокрацията на Деменний Джо и укронеонацизЪма на Зельоньй дрогар! Успех,др0гарЕ ЕнтелектуалцЕ!

14

Анонимен

преди 1 година

Ако това е интелигенцията на страната,не знам какво би представлявало простолюдието.Да не говорим,че почти всички лица от този списък станаха това,което са по онова време,когато Живков им беше дал всичко.

13

До до 18

преди 1 година

Като толкова искаш Киро в управлението,гласувай за него.

fallback