Снимка: БГНЕС
fallback

В Министерският съвет на дневен ред са социалните плащания. Кабинетът, трябва да одобри изплащането на обезщетения за месеците ноември и декември, съобщи Нова.

Парите са предназначени за покриване на разходите на родители, чиито деца не са приети в държавни или общински детски градини и училища поради липса на свободни места.

Oще по темата

По последни данни към лятото на миналата година децата на над 800 семейства не са били приети.

Финансовата помощ е за деца от тригодишна възраст до постъпването им в първи клас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

44

Анонимен

преди 1 година

До ... - Има деца, просо няма ТОЛКОВА много деца.

43

Анонимен

преди 1 година

ОК, нека отпускат средства, но да се каже, колко градини се строят по кварталите, които са пренаселени и то не само в София, това е проблем в Пловдив е същото. Не може да си разрешил да се построят 100 хиляди жилища и да си построил едва 1 детска градина някъде си.

42

Hoqsan

преди 1 година

До ЕлиЕй лебедче с премрежени очички... паркомястото не ти е привилегия, то не е твое, трябва ли някой специално да се съобразява с теб, че ти точно да имаш къде да паркираш... Масово се накупиха "двустайни" кутийки, а паркоместа - не. Не защото сградите нямат, защото спестиха парички "аз ще паркирам покрай блока.." ама той блока като е строен на мястото на еднофамилна къща с дворче, то място няма.. Ай, и утре пак да паркираш...

fallback