Снимка: БГНЕС
fallback

Цените на някои храни в България надминаха дори тези в Люксембург или иначе казано в магазините на най-бедната страна в Европейския съюз, каквато е България, е по-скъпо отколкото в най-богатата страна в Европейския съюз - Люксембург, съобщи БНТ.

Oще по темата
Ако брашното у нас може да бъде намерено за 3,29 лв., то там цената му без промоция е 2,13 лв.

Захарта, която тук е около 2,60 лв., там е 1,85 лв.

Това са само една малка част от сравнението между България и Люксембург.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

155

Shark

преди 1 година

Българите са богати, затова е така. Казвам го съвсем сериозно. Хора, които мълчат, не протестират и пълнят колички в хипермаркетите, все едно за последно ще ядат и не се интересуват от цените, значи са богати. Хора, които не са спрели па пълнят колите и да карат, независимо от цената на горивата, са богати!

154

Мухаха

преди 1 година

Че е скъпо скъпо е . Спор няма... Ама дано никой не отваря темата за КАЧЕСТВОТО на тая скъпа храна че мнозина ще тръгнат с брадвите и сопите по магазините ..... А дам пример. Шотландско уиски купено в София и същата марка уиски купено в Единбург ИМАТ РАЗЛИЧЕН ВКУС.Или белгийски шоколад купен от Брюксел няма нищо общо като вкус с такъв купен в България.Накратко : Не само са раздути цените ами и ядете най-долнокачествения възможен внос.... Но никой не протестира. Българина е послушен и наведен .

153

До174

преди 1 година

Факт ли е че България е страната с най ниските доходи в ЕС,последната година факт ли е че цените на хранителните стоки във България са с едни от най високите цени в Европа,за какво тогава блеееш глупостиии?

fallback