В една нормална пазарна икономика цените на стоките могат винаги да се променят - някои се повишават, други се понижават. През последните месеци инфлацията е част от ежедневието ни - цените се покачват не само на един артикул и всяко домакинство подхожда все по-отговорно към своя бюджет.

Осъзнатото пазаруване е новото нормално и най-хубавото е, че има компании, които държат на изграденото доверие с клиентите.

Да си купиш необходимия продукт през декември и да не се притесняваш, че от 1-ви януари ще те изненадат на принципа "честита Нова година, честити нови цени", да няма стрес и презапасяване със стоки - това е част от успешната стратегия на dm, която стартира през 2020 г., както във физическите магазини, така и онлайн.

В dm цените са трайно изгодни и няма да бъдат увеличавани поне четири месеца от датата, обозначена на етикета им на рафта. Ползата за клиентите е многопосочна - пазаруват спокойно, когато им удобно и наистина имат нужда. Спестява се време и усилие да се преследват акции с намаления, а едно от най-големите предимства е, че могат да планират по-добре бюджета си.

Всеки клиент има свои любими марки и продукти, независимо дали става въпрос за грижата за здравето, за красотата или стоки за дома. В dm можете да откриете стотици предложения, но когато става въпрос за трайно изгодни предлагаме топ 5 продукта в началото на новата година:

1. Червилото megalast High-Shine от wet n wild се предлага в разнообразни, наситени цветове и дарява устните с блестящ завършек. Кремообразната му текстура позволява гладко нанасяне и се характеризира с изключителна дълготрайност. Формулата, с масла от мурумуру, манго, слънчоглед и диня, ще подхрани устните Ви и ще им осигури необходимата хидратация. В състава на червилото няма добавени парфюм и глутен.

2. Дамски аромат от Jacques Battini Swarovski Sphere Ventus, обогатен с връхни нотки на сладък нар. Средните нотки на магнолия и малини деликатно галят сетивата и оставят след себе си дълготрайно свеж и запомнящ се аромат.

3. Balea Beauty Expert предлага ефективно подхранване с концентрирани съставки, оптимално съобразени с Вашите нужди – за постигане на сияен вид на кожата.

4. Масажният ролер за лице ebelin е подходящ за ободряващ и успокояващ масаж на лицето, шията и тилната мускулатура. Благоприятен е за всеки тип кожа и може да се използва всеки ден. Продуктите за грижа могат да се втриват нежно с ролка за масаж на лице. Охлаждащият розов кварц е идеален за освежаване и ободряване на стресирана кожа на лицето и уморени, претоварени очи.

5. С фон дьо тен Rosy Touch от trend IT UP можете да създадете безупречен, дълготраен грим за нула време. Фината формула с колаген видимо подобрява структурата на кожата и спомага за поддържането на естествения баланс на влагата в нея. Фон дьо тенът придава на кожата сияен завършек. Кремообразната текстура е лесна за нанасяне, за естествен и озаряващ грим, който Ви придружава през целия ден.

Играй и спечели покупката си обратно!

До 01.03.2023 г. всеки клиент може да участва в томбола за 40 награди. Наградата е стойността на вече направената покупка, като условието тя да е на и над 30 лв., направена през "Моят dm-App". Тук е мястото да се спомене, че приложението осигурява бързо и лесно пазаруване използване на услугата “Експресно получаване в dm магазин”, персонализирани препоръки за продукти и още допълнителни удобства.

Как се участва в томболата?

•    Влез в профила си в "Моят dm-App".
•    Пазарувай на стойност над 30 лв. през "Моят dm-App" или сканирай клиентския номер от "Моят dm-App" на каса.
•    Приеми условията за участие в томболата.

Всеки участник играе за една награда, която се тегли на произволен (томболен) принцип. Спечелената обратно сума, равна на стойността на покупката, се изплаща по банков път след предоставяне на номер на банкова сметка. Всяка седмица се теглят петима печеливши.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase