fallback

Държавната Агенция по горите спря работата на сечище в землището на Малко Търново.

След проверка горските служители установили, че работниците са отсекли 48 куб. м дървесина повече от разрешеното в издаденото позволителното за сеч.

Проверката е инициирана след като екипи на Регионална дирекция по горите - Бургас и Държавно горско стопанство - Малко Търново, съвместно със служители на полицията реагирали на подаден сигнал на гражданин за съмнение за незаконна сеч в района на Малко Търново.

За извършеното нарушение е съставен констативен протокол от служители на РДГ.

Незаконната дървесина е задържана. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Коста

преди 1 година

Добре, че уволниха ония Красимир - милионера. Ако той работеше в горското , щяха да установят хиляди кубици незаконна дървесина. Тия сигурно са останали от него, не е успял да ги продаде докато работеше там. Тоя беше мор за гората и благодат за джебите си.

17

Nhyt

преди 1 година

Изнася се информация за нарушения всеки ден. Какво се случва след това? За наказани,осъдени ,няма информация! Ами дайте по големи права на горските служители! Ако трябва/ а то трябва/ да стрелят на месо! Един двама да осакатят и други няма да посмеят! А сега-хващат ги,пускат ги- цирк и никакъв смисъл от това! И тази мафия трябва да се унищожи!!!

16

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Тези алчни мафиоти,докато не изсечат всички дървета ,няма да мирясат...трябва ни само един Мусолини,и ще се разправи с тях за 24 часа,както едно време се разправиха с Коза Ностра...

fallback