18

Коста

преди 1 година

Добре, че уволниха ония Красимир - милионера. Ако той работеше в горското , щяха да установят хиляди кубици незаконна дървесина. Тия сигурно са останали от него, не е успял да ги продаде докато работеше там. Тоя беше мор за гората и благодат за джебите си.

17

Nhyt

преди 1 година

Изнася се информация за нарушения всеки ден. Какво се случва след това? За наказани,осъдени ,няма информация! Ами дайте по големи права на горските служители! Ако трябва/ а то трябва/ да стрелят на месо! Един двама да осакатят и други няма да посмеят! А сега-хващат ги,пускат ги- цирк и никакъв смисъл от това! И тази мафия трябва да се унищожи!!!

16

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Тези алчни мафиоти,докато не изсечат всички дървета ,няма да мирясат...трябва ни само един Мусолини,и ще се разправи с тях за 24 часа,както едно време се разправиха с Коза Ностра...

15

Запознат

преди 1 година

Горските всеки ден са минавали там и не са 'забелязали" нищо. След сигнал от гражданин внезапно е издадено позволително за сеч. А незаконната сеч е установена не от горските, а от жалбоподателя и екипите на полицията и подвижна охрана, от които е поискал съдействие...

14

Дървар

преди 1 година

48 м3 на фона на целия обем незаконна сеч е все едно да се хвалиш, че си хванал работника на бензиностанцията че е капнал 3 гр бензин на земята докато еи е пълнил резервоара и да обвиниш него за високата цена на горивата.

13

Митко Любопитко

преди 1 година

Нещо не се връзва "новината"- незаконна дървесина , съмнение за незаконна сеч, а има издадено позволително за сеч ?! А от снимката се вижда ,че има похабена дървесина - дървета с дебелина за трупи са разрязани за дърва за горене и това 48 куб.м. колко процента е: 5% или 55% ?! В първия случай не е нарушение .

12

урко

преди 1 година

спрели са сечта от единия край , а те са се преместили в другия край на гората. смляха я тая гора, бастисаха алчните му търгаши от дървената мафия, то се види - отиваш за гъби - няма гора - голо поле люта сеч до дъно , докато не остане ни едно дърво няма да мирясат, сигур само пачки сънуват проклетите дървари, плащат на горското жълти стотинки за кубик , а в чужбина прибират по над 200 евро на кубик - смятайте печалбата каквае

11

Анонимен

преди 1 година

Горските трябва да правят обиколките си с полицай, всички да са въоръжени и да имат право да използват оръжието си. Иначе скоро България ще бъде свлачища, пустиняк и само наводнения. Това, ако става в САЩ или в Канада, да видим дали ще се размине на подобни аборигени. Но нашата държава гледа много " либерално" на тези престъпления. Защо ли?

10

ахахаха

преди 1 година

Бързо е приключила проверката, а бързата ...слепи ги ражда.

9

Анонимен

преди 1 година

Грозна гледка, но ние какво ли не сме виждАли.

8

Един Българин

преди 1 година

До 7 никой и никога не говори против герб и дпс ако не сте забелязали. Тия са някакви "самозванци" и за това са ги хванали.

7

Анонимен

преди 1 година

4: мисията невъзможна, това държавните власти да се разкарват по планините и то нощем ... няма как да стане. Те спят през деня а камо ли през ноща когато вилнеят латиностите. Миналата година х. Здравец мангустарите с коне изсичаха горите но уикенда, когато държава няма. И така, след година две пак като стане наводнение някъде ще има ама как така, ама защо. БГ умира бавна смърт.

6

чичо Скрудж

преди 1 година

Почиствали са гората от червеи дървояди.

5

Анонимен

преди 1 година

А нещо да кажете за новите методи за дърводобив? Кажете за това как ГЕРБ когато бяха на власт позволиха на фирмите да влизат с булдозери, багери и др. тежки машини в горите и да правят пътища където си искат. С подкупи си издействат разрешителни за сеч на отдалечени места в планинските райони и това автоматично им дава право да правят път до сечището. От този път вадят повече дървесина от колкото от самото сечище! Това е една далавера за която никой не говори. Еко организациите спят!

4

Анонимен

преди 1 година

Идете в Сакара да видите латиносите как изсякоха горите не само за тях но и продават откакто кубика стана 200 лв и нощем секат и пълнят каруците

3

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Нещо са ги понатиснали да ги хванат. Не са си платили, на когото и на време. Иначе никой няма малкия пръст да си мръдне.

2

Анонимен

преди 1 година

Колко още са изрязали дето не сте ги хванали докато няма затвор ще секат в Италия например незаконната, сеч се наказва, от 5 до 15 години затвор

1

Асан

преди 1 година

Съчма ли съм гюле ли съм съчма ли съм гюле ли съм:)))