Снимка: БГНЕС
fallback

Локомотивът на пътническия влак от Брусарци за Лом се е запалил на крайната гара при прегариране, потвърди за БНР Бойчо Скробански от Националния брод за разследване на произшествия в железопътния транспорт, след като за инцидента сигнализираха наши слушатели.

"По първоначална информация на ръководителя от Локомотивно депо, район Мездра, запалени са силовите кабели на помпата, която върти хидравличното масло на тяговия трансформатор.

Oще по темата
Няма пострадали - благодарение на локомотивната бригада, която своевременно с наличните пожарогасители в локомотива е потушила пожара и към мястото са се притекли, естествено, и органите на Регионалната служба "Пожарна безопасност", които са оказали съдействие с още един пожарогасител и с това пожарът е ликвидиран", заяви Скорбански.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 1 година

Много ОЧЕБИЙНИ станаха тези "случайни" палежи - вече и децата се сещат, че са умишлени... Ама докато не запалим парламента така ще да е.... Едно БДЖ и едно БЕЛЕНЕ ни останаха държавни и тях искат да ги продадат за жълти стотинки.

18

Анонимен

преди 1 година

Много мрънкачи има тука , ама не се интересуват къде отидоха парите от еврофондовете за ново строителство на ж.пътища, локомотиви и вагони. Продължавайте да гласувате за мафията.

17

Гошо

преди 1 година

До Анонимен-5---Дааа ,прав се оказа бай Тошо,ама вярно е ,че построеното от соца, демократовците не само не можаха да го боядисат ,а излезе,че и сила нямат четката да държат

fallback