Снимка: БГНЕС
fallback

Мъртва, в дере до средна лифтова станция на ски зоната "Мечи чал", е открита издирваната от четири дни насам Елена Паскова от Чепеларе, предаде "24 часа".

77-годишната чепеларка е излязла от дома си до пощата, за да си вземе пенсията. След това се е изгубила в покрайнините на Чепеларе.

Oще по темата
Познати я забелязали на изхода на Чепеларе в посока Смолян. Близките й чрез призиви в социалните мрежи започнаха още същия ден да я издирват.

По-късно се включиха над 70 души - полицаи, общински служители, близки и приятели на семейството, пещерняци и планински спасители от Пампорово и Чепеларе. В акцията участва и следово куче. Всички се надяваха издирваната жена да се е подслонила някъде и да я намерят жива и здрава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 1 година

До chudesno - Чудесно ще е като рептилясаш, същото или по-лошо да ти се случи. Какви хора сте, бе......без мозъци.

4

chudesno

преди 1 година

edin reptil po malko

3

Анонимен

преди 1 година

Това е съдбата на нашите майки и бащи. Забравени и от бога и от хората в някое селище със затихващи функции. Но да не се напрягаме излишно, нали софиянци са с електронни билетчета за хафтобуса, можем да си поръчаме храна за вкъщи по интернет, а и електронно правителство ще имаме след около 2000 години. Тези са важните неща в живота на съвременния хомо хобилис. Бог да я прости женицата!

fallback