fallback

23-годишният полицай Денислав Борисов остава в ареста, съобщи Bulgaria ON AIR.

Районният съд в Пловдив прецени, че има риск за действията на Борисов.
Oще по темата
Адвокатът му оправда действията на Денислав с  с това, че доходите, които получават младите хора, не могат да задоволят техните нужди.

Според защитника изкушението да получи бързи пари не е подминало и Денислав, след като заплатата като жандармерист не му стига. В съдебната зала бяха и роднини на полицая.

Според прокуратурата Борисов умишлено е злоупотребил със служебното си положение, като е шофирал с униформа и се е надявал служебната карта да му спести проверката.

"Районната прокуратура в Пловдив внесе искане за задържане стража", поясни прокурорът Георги Коджаниколов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

139

Анонимен

преди 1 година

Ами то на никой май не му стига заплатата, дай да крадем и убиваме апък съдът ще ни оправдава с разбиране.

138

Анонимен

преди 1 година

Те тия полицаите се имат за нещо специално явно. Как така ще хванат някаква допълнителна работа? Нали ще им се смеят. Друго си е рекетче, заплахи, участие в канали и тн. Униформата ги пази. Чат пат за пред хората, изгори някой като тоя убавец, но иначе схемите си работят перфектно. Много стройна организирана престъпна структура. Има пари за най низшите та до тия най отгоре. После защо сме на тоя хал ли? Затова ще почкаме още бая за шенген, там у саксии не са расли.

137

Петров

преди 1 година

Полицаите в БГ са престъпници по-големи от другите престъпници защото са на заплата. Трябва всички да бъдат уволнени като в Грузия и да се почне начисто!

fallback