Снимка: БГНЕС
fallback

Сметките за отопление – отново нагоре.

Oще по темата
След поредното поскъпване на природния газ, още от този месец хиляди домакинства ще плащат по-високи фактури. Засега без промяна остават цените на тока и парното. Спрямо предишната зима обаче сметките на всички потребители ще са значително по-солени, съобщи Нова.

Най-сериозно разликата ще усетят потребителите на газ – над 140 000 домакинства. Още в първия ден на новата година енергийният регулатор обяви поскъпване на синьото гориво с 23% спрямо месец декември.

Засега без промяна остават цените на тока и топлоенергията. Но заради очакваното понижаване на температурите и повишаване на потреблението, вероятно нагоре ще тръгнат и януарските сметки на абонатите. Нов разход през новата година очакват и клиентите на топлофикациите, тъй като от 2023 г. започва масовата подмяна на уредите за отчет с дистанционни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 1 година

Дори Изобщо да не пуснеш радиаторите Сметка Голяма ще имаш и ще Плащаш овчо стадо страхливо ! Колкото кажат толкова ще плати всяка овца .;Тея се въоръжили се с адвокати и чси фирми счетоводни ако искат и последния залък ще ти вземат и къщата и живота

6

Анонимен

преди 1 година

Е сега говорих с бруната защо сметката ми е Тройна ?,тя вика ,че било поскъпнало с 40 % летоска и сега Още ще Поскъпне ! -да са живи и здрави укрите в лукс хотели-те грижи немат ,а ние вчето шкапанярско стадо ще плащаме

5

София, склададжия

преди 1 година

Боли ме папурО, аз вземам 2000 лева заплата, над нещата съм, бедните да му мислят!

fallback