Снимка: БГНЕС
fallback

Куче е нахапало дете на 12 години в село Мърчево, община Бойчиновци, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Случката се е разиграла на свечеряване на 29 декември. Четириногото е счупило дясната ръка на детето, което се опитвало да се защити с нея. След нападението детето е откарано в болница, където му е оказана помощ, няма опасност за живота му.

Кучето е на 21-годишна жена от Монтана. То е било оставено свободно в съседния двор, но е успяло да излезе на улицата и нахапе детето, което си играело пред двора на дома си. По случая е образувано досъдебно производство./БТА, Цветомир Цветков

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Алекс

преди 1 година

Кучелюбците получиха много внимание по медиите и затове се стига до такива инциденти.Ако му извъртиш една лопата на този пес,ще се вдигне вой до небето.

21

Анонимен

преди 1 година

каква пиратка бе малоyмници. куче нахапало дете!

20

Мира

преди 1 година

Преди години дете хвърли пиратка върху гърба на кучето ни,то стоеше кротко в двора минаващите деца хвърляха пиратки по улицата , някое от тях хвърли пиратка през ажурената ограда върху кучето,запали му козината ужасно изпитание за кроткото животно а те се смееха с неистов смях, в случая детето с какво дразнило кучето,за да прескочи оградата животните не мислят, те имат инстинкт за съхранение.

fallback