Снимка: БГНЕС

"Честита Нова година! Пожелавам на всички да бъдем здрави и да запазим надеждата в себе си!" Това пожела на българите през 2023 г. лидерът на "Продължаваме промяната" Кирил Петков.

"Всеки в края на годината има нужда да остане сам със себе си и да си даде равносметка на изминалата година.

Още по темата
Кои грешки е направил? Кои успехи е постигнал? Кои хора са му помогнали по пътя? На кои хора той е помогнал? И да помисли добре за плановете си през следващата година", заявява във видеоклип във Facebook Петков, в който кара сърф.

Той оценява 2022 като година на предизвикателствата.

"Нещо, което не беше толкова забележимо, но беше много позитивно – страхът започна да отстъпва. Манипулатори, които използваха страха, започнаха да усещат, че това не е инструмент, с който могат да управляват българските граждани", заяви Петков.

"Това не се случи. Страхът започна да отстъпва. Когато той започва да отстъпва, манипулациите спират. А когато манипулациите спират, надеждата идва. Поглеждам към следващата година с много надежда и се надявам, че и вие ще я запазите, защото България може да бъде едно позитивно място, в което всички ние да се гордеем, че сме българи", пожела Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase