Снимка: Bulgaria ON AIR

Политиците отправиха поздрави по случай Рождество Христово. Те се обърнаха към последователите си в социалните мрежи.

Държавният глава Румен Радев пожела здраве, надежда и топлина по случай Рождество Христово.  

"Нека вярата в доброто ни дава сили да продължим да се борим заедно за справедливите каузи на нашия народ, за мирно и щастливо бъдеще за децата на България!", написа президентът.

Семпло със стори лидерът на ГЕРБ честити Рождество Христово!

Още по темата

Съпредседателя на "Продължаваме промяната" Кирил Петков публикува снимка от трапезата на Бъдни вечер заедно със съпругата си Линда и трите им дъщери. Малко преди Коледа Петков призна пред камерата ни, че лично участва в приготвянето на постните ястия.

"Коледа винаги е семеен празник, фокусираме се върху нас, готвим всички ястия, даже аз правя чушките и сармите, и питката", каза Петков, цитиран от Bulgaria ON AIR.

Останалите депутати от партията поздравиха за празниците с клип от Народното събрание!

Здраве, щастие и благоденствие пожела лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов. Първо публикацията му беше на син фон, малко преди обяд обаче текстът остана същият, но фона вече беше заменен с червен.

По домашни чехли и с коледари се появи лидерът на БСП Корнелия Нинова във Facebook и отправи видеообръщение от трапезата с чаша червено вино в ръка.

"Честито рождество Христово! Нека да е мирна, здрава и благодатна за целия ни народ новата 2023 година, нека във всяко семейство да цари любов и разбирателство", заяви Нинова.

Послание за вяра и единство отправи и лидерът на "Български възход" Стефан Янев, който пожела огънят на празника никога да не угасва.

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ честити Рождество Христово на християните.

"От свое име и от името на ДПС ви пожелавам здраве, мир и благодат. Нека денят, носещ вярата за надежда и ново начало, изпълни сърцата и домовете ви с топлина, щастие, мъдрост и хармония. В днешните трудни времена на война и криза повече от всякога имаме нужда от мир, в единство и заедност да градим достойно бъдеще за всички български граждани.

Весела Коледа", написа лидерът на ДПС в собствения си профил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase