Снимка: БГНЕС
fallback

В Пловдив празничната програма под звездите започва още в 22 часа, съобщи БНТ.

Местата на заведенията край сцената на площад "Стефан Стамболов" са разпродадени.

Oще по темата

В 22:00 излизат групите Уикеда и Тангра, а след тях ансамбъл "Тракия".

Заря в Пловдив няма да има, градският транспорт тази нощ няма да работи, автобусите ще излязат утре след 8 ч. сутринта. На 1 и 2 януари синята зона в Пловдив ще бъде безплатна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 1 година

Герберастките кaтили отмениха не само зарята в Пловдив, но и новогодишното хоро под претекст уж да не се плашели домашните любимци, а всъщност за да вземат соpосова стипендия, че не празнуват Коледа и Нова година.

15

Герберасти, сър!

преди 1 година

Гербаджиите пак са окрали парите за заря, а градски транспорт няма повече от 5 години.В София по време на пандемията увеличиха броя на автобусите за да се събират по-малко хора по спирките и в автобусите, а тук в Пловдив намалиха бройката и все още са с разписание от пандемията.

14

Шиш45

преди 1 година

7-8 години на този ден бях с такива предпазни слушалки които обикновено предпазват работниците на летищата. Простака трябваше да празнува и аз трябваше да си търпя защото тука простащината цари. Сега простака трябва да се съобразява, и да празнува културно защото празника е част от културата. Сори господа. Времената явно са се променили.

fallback