Любимият на поколения българи Васил Найденов гостува в студиото на Bulgaria ON AIR в последните дни на отиващата си 2022 г.

"Това са най-хубавите празници на света и трябва да умеем да ги празнуваме.

Още по темата
Човек става по-добър. Българинът обича да празнува. Хората да се обичат повече и да се вслушват в това, което им казват децата", каза легендарният певец и изрази надежда повече хора у нас да бъдат усмихнати и добронамерени.

"В Пловдив и Варна ще ме намразят от гостувания. Малките градове са ощетени. Докато преди години пътувахме в Плевен, Горна Оряховица... Хората вече нямат тези материални и организационни възможности. Това нещо ми липсва", обърна внимание Васил Найденов.

Той призна, че би се замислил дали ще се съгласи да пее за даден политик. Според него на политическата сцена в момента никой никого не слуша.

"Защитават партийните си набези, непрекъснато върви монолог и това народът го вижда. Хората много добре те сканират. Става страшничко, ако започнеш да подценяваш хората. Нас ни употребяват за други неща - колкото може повече гласове да бъдат подадени. Нашата гилдия никога не е била обединена. Никак не е лесен този занаят, особено ако трябва да задържиш топката години наред", коментира още Васил Найденов.

Междувременно се подготвя филмов мюзикъл с песните на Васил Найденов.

Васил Найденов изтъкна, че не само той е отговорен за многобройните хитове през годините и отчита факта, че е попаднал сред най-добрите текстописци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase