Снимка: БГНЕС
fallback

Прекратява се търсенето на 12-годишния Александър от Перник, който страда от аутизъм и изчезна преди седмица. Акцията на полицията продължава, но повече няма да бъдат организирани огромен брой доброволци по различни маршрути. Това каза Станислав Фердов, председател на БСС, който организира акции по изидриването на изчезналия Александър по БНТ.

Причината е липсата на следи от Сашко и съответно имало опасност заради влошаването на времето "да търсим други хора".

12-годишният Сашко е в неизвестност вече седми ден. В издирването на детето участваха хиляди доброволци.  Полицията все още не е попаднала на следа от момчето. Детето изчезна на 11-и ноември в гористата местност над Профилакториума в миньорския град.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 1 година

Бащата е минал на полиграф и изводът е, че не лъже. Казаха, че прекратяват търсенето с доброволци до появата на някаква следа.

24

Анонимен

преди 1 година

Ако бащата е бил заплашен заради някаква далавера,нормално е да скрие сина си!Въпроса е къде го е скрил!?А това значи единствено в чужбина!Тези два дни когато не е бил на у-ще са показателни!

23

Анонимен

преди 1 година

До ГНЕВЕН - Не си прав. В продължение на една седмица хората денонощно търсиха чуждо дете, без да питат за бонуси или други поощрения. След една седмица без храна детето няма как да е оцеляло, освен ако не е приютено някъде или отвлечено. Но ако се намира някъде, прибрано и хранено, вече само полицията би могла да го открие. Няма как доброволците да тръгнат и да проверяват къща по къща.

fallback