fallback

Трето денонощие без следа от Александър, изчезнал в петък следобед в Перник. Бабата на Александър се надява да намерят детето, а по думите ѝ майката от години живее в Англия, вижда момчето само по Viber.

"Тя обича детето си, но нервната ѝ система е много чувствителна и може би поради това не успя да гледа детето в това състояние. Обажда се от чужбина непрекъснато и знае, че детето е изчезнало. Виждала е детето на живо преди една година, а за случилото се ѝ каза синът ми", сподели бабата на Александър - Анна Алексова пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

Притеснена майка

преди 1 година

Майката направо е за обесване,как може да си изостави първо детето и второ да не се отзове в такъв момент как спи нощем,ще полудея аз дето нито познавам детето нито съм имала общо с тях от както гледах по новините не мога да спя от мъка по горкото детенце,къде ли е сега в този студ и тъмница направо ме побиват тръпки,а тя била с нервите разхлабена.Моето дете също е аутист и първото законно право е когато детето се извежда на разходка да не му се пуска ръката в никакъв случай и второ да си нащрек

46

Неочаквано тъп

преди 1 година

Губене на време за ненужно нещо.

45

Albi

преди 1 година

Само се излага тази жена. Да защитава това недоразумение. Такава обич неземна. За година веднъж си видяла детето. По-тъпо оправдание никой не може да измисли. Жената има нов тъпкач очевидно онзи не иска и да чуе за дете с аутизъм. Иска грижи. Трябва тая да е свободна за полови забави. Не се ли е начесала, за толкова години. Срам и позор, никакво оправдание. А вече фруг е въпроса, ако имаше таз желание да си вземе детето, щяха да и осигурят прилична грижа в Англия.

fallback