Снимка: БГНЕС
fallback

Работата ще помогне на двете жени да намалят присъдите си, уточниха близките им в социалните мрежи.

"Обръщаме се към всички добри хора, особено СЛИВНАЛИИ,

От името на Деси и Биляна, молим хора с бизнес на територията на Сливен, ако имат нужда от персонал, да ДАДАТ ВЪЗМОЖНОСТ НА ДВЕТЕ ДА РАБОТЯТ.

Те нямат претенции, съгласни са да работят като помощници в домакинство, в магазин, в заведения - кухня, почистване или всичко, което считате за удачно.

Oще по темата

Единственото условие, поставено от затвора е те да бъдат вземани и връщани от работодателя с транспорт.

Те се нуждаят от работа, тъй като това ще намали престоя им в затвора!", се казва в обръщението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

94

До 96

преди 1 година

Почват с цирка от първия ден, това е. В действителност затвора има 2 части, които се намират на около 20тина километра една от друга. Основната, където тия дами ще стоят е с различни режими (има всякакви откачалки там). Спомагателната е за добрите, там работят и им се зачита като работа. Пакетират подкравки, шият накакви неща, вадят продукция. На времето и свинарник са обслужвали, но сега е тотал щета :D Тааа работа ще имат, след известно време.

93

Анонимен

преди 1 година

Вчера, големия евроатлантик Бойко Борисов, нагло се скара на журналист от Нова Телевизия, затова че колегите му не са отразили достатъчно скандала от неговото арестуване. Ако този евроатлантик Бориосв го беше направил това скарване на журналист в Холандия или Белгия, днес щеше да е забравил за политика, защото цялата медийна мощ шеше да затисната на врата му. Обаче при нас журналисти няма, има ***, долни без никакво достойнство псевдо журналисти

92

VladTepes до Чичи

преди 1 година

Само настанените в общежития открит тип могат да работят на външни обекти без охрана, за останалите освен осъдените доживот е допустима работа на външни обекти с лицензирана въоръжена охрана, но не е изгодно за работодателите - разходите са прекалено големи.

fallback