94

До 96

преди 1 година

Почват с цирка от първия ден, това е. В действителност затвора има 2 части, които се намират на около 20тина километра една от друга. Основната, където тия дами ще стоят е с различни режими (има всякакви откачалки там). Спомагателната е за добрите, там работят и им се зачита като работа. Пакетират подкравки, шият накакви неща, вадят продукция. На времето и свинарник са обслужвали, но сега е тотал щета :D Тааа работа ще имат, след известно време.

93

Анонимен

преди 1 година

Вчера, големия евроатлантик Бойко Борисов, нагло се скара на журналист от Нова Телевизия, затова че колегите му не са отразили достатъчно скандала от неговото арестуване. Ако този евроатлантик Бориосв го беше направил това скарване на журналист в Холандия или Белгия, днес щеше да е забравил за политика, защото цялата медийна мощ шеше да затисната на врата му. Обаче при нас журналисти няма, има ***, долни без никакво достойнство псевдо журналисти

92

VladTepes до Чичи

преди 1 година

Само настанените в общежития открит тип могат да работят на външни обекти без охрана, за останалите освен осъдените доживот е допустима работа на външни обекти с лицензирана въоръжена охрана, но не е изгодно за работодателите - разходите са прекалено големи.

91

VladTepes до Чичи 96

преди 1 година

Нормално се наемат групи и се возят с бус от КПП на общежитието до работа сутрин и вечер се връщат обратно.

90

Анонимен

преди 1 година

Платените заработват яко на гърба на Иванчева. Трудно е в България да си честен и добър човек, за това и тая държава ще изчезне като Содом и Гомор.

89

VladTepes

преди 1 година

Присъдите с отчитане на времето в ареста са до 5 години съответно подлежат на настаняване в общежитие открит тип и могат да работят на външни обекти без охрана.

88

Анонимен

преди 1 година

ЗАЩИТНИЦИТЕ НА ОСЪДЕНИ НА ТРИ ИСТАНЦИИ ИСКАТ ДА ПРАВЯТ СЪДЕБНАТА РЕФОРМА?ЛИДЕРА Е АДВОКАТ С ПРЕКРАТЕНИ ПРАВА?ДРУГИЯТ Е С КАРИЕРА ОТ ВРУМЕТО НА Т.ЖИВКОВ? ЗАКРИХА СПЕЦОВ ПРАВОСЪДИЕТО СЛЕД КОНСУЛТАЦИИ С БОБОКОВИ МАДЖО И ПОД РЪКОВОДСТВОТО НА ПРОКОПИЕВИ! ХОРА, ТЕЗИ ЗНАЯТ ЗАЩО ГО ПРАВЯТ /срещу заплащане/ АМА НИЕ ЗАЩО ПОЗВОЛЯВАМЕ

87

13

преди 1 година

Айде стига сте плакали за тази Иванчев. Тази разби София от корупция, всички пропищяха от подкупите и, милиони направи от изнудване, с кашон белязани евро я хванаха, сега рев до небесата за нея. Че и вицепрезидент ката ще молят за прошка. И утре защо България е прогнила от корупция, от такива като Иванчев.

86

Анонимен

преди 1 година

Щом се борим срещу корупцията тези трябва да са в затвора. Иванчева си търсила работа в Сливен. Този затвор с широко отворени врати ли е ?

85

toti

преди 1 година

Простаащина и толкова...не ми се слуша за тая фръцла!!

84

Чичи

преди 1 година

Смятай! С кола ще я взимат от хотела й ("затвора" ) и ще я връщат. Сигурно ще се окаже, че и личен шофьор й е назначен от фирмата. А може и сама да се поразкарва половин -един час докато се прибере. Пътен лист ще показват ли в хотела всяка вечер? Хихихи...Извинете, може ли и аз ДОБРОВОЛНО в затвора??? За зимата да изкарам на топло. И да спестя 6-7 хил.

83

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен ---Изнудване на стойност 75 000 евро е дребна работа???? Но, щом Жълтопаветните платени протестъри твърдят, че е невинна, и искат освобождаване и помилване на осъдената на 3 инстанции крадла. Това според тях е върховенство на закона???? Не мога да реша дали са по-нагли или по-противни

82

Анонимен

преди 1 година

А как не хванаха ни Костов, ни Виденов, ни Симеон, ни Борисов, ни Станишев, ни Доган, ни Нинова, ни Сидеров, ни Марешки, ни Шкембе Войвода, ни други знайни и незнайни ...

81

Анонимен

преди 1 година

До 79 - Оставят ги отзаде в служебната кола, която свди без надзор и камври цяла вечер, до която имат достъп няколко души и така ;)

80

Анонимен

преди 1 година

"Трябва да я осъдят за това престъпно планирано раждане" - пхуаууауаххауахай ... Звучиш като псевдо правистче, дето и във ВТУ не са го взели с прехвърляне ...

79

местен бизнесмен

преди 1 година

Работата вече е намерена.

78

Чичи

преди 1 година

Ами то значи в затворО няма да остане никой денем. Щом всички женки могат да са на работа кой къде си сака (къде го закара работодателя) ,значи затворът е отвор (както писа един тук ) и има функциите на хотел, предоставящ БЕЗПЛАТНИ нощувки.*Ся, нали се сещате какъв ще е този "работодател " и колко усърдно и колко много ще работят тези при него... хихихи По цял ден ще им обяснява, че е жертва на съдебния произвол...Ах, мъко, българска!

77

IQ24

преди 1 година

Знаеш, че ще влезеш на топло и планираш и раждаш дете, само и само да изглеждаш все едно не си искала подкуп? *** гаден! Трябва да я осъдят за това престъпно планирано раждане и накзване на собственото си дете, родено само за да се измъкне..Увеличете присъдата на тази безкруполна гадина!

76

Анонимен

преди 1 година

Пак търсят на хляба мекото, долу в Победа на плосък шлайф за 800 леа на месец. Или в някой друг завод на абканта да огъват железа по цял ден и ги увикват бройката бройката и на края на месеца 900 с извънредните часове.

75

Анонимен

преди 1 година

Ей сега ще видите от първо лице колко е истинската средна извън София. Далеч не е 1780 ама трябва всеки депутат да работи нормална работа един-два месеца в годината да види как се живее с 1000 лева вместо с 11000.