Снимка: БГНЕС
fallback

В София се очакват към 1000 леки автомобила, които да се включат в националния протест на двата големи синдиката – КНСБ и "Подкрепа". Това съобщи пред БНР президентът на КТ "Подкрепа" Димитър Манолов.

"Не мога да сметна колко процента са ни шансовете за успех, но ако не опитаме, шансовете ни за успех да категорично 0%. Винаги се започва с това – няма ги парите. В един момент те се намират.

Oще по темата
Парите със сигурност ги има, въпросът е как се разходват", коментира той по едно от основните искания на синдикатите - за увеличаване на доходите.

"Има потребност да бъдат увеличени доходите на хората, защото издръжката им на живот се е увеличил", категоричен е синдикалният лидер.

Идеята да се работи през следващата година с бюджета за предходната е несъстоятелна, смята Манолов. По думите му в момента се върши някаква политическа маневра.

"Сигурен съм, че имат и друг вариант и могат и него да предложат."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 1 година

Ще има повишение на доходите и инфлацията. Ще стигнем така Западна Европа.

22

Анонимен

преди 1 година

Само като го видя този, небръснатия, гдето го мързи да стане рано и да се обръсне, си представям и как се е загрижил за нас. Хич не му пука. И една истинска стачка го е страх да направи, за да не му спрат богатите хранилката, на която го държат да имитира само,че прави нещо. "Президенте" каква стачка е това?! Виж Гърция, това е стачка!

21

Анонимен

преди 1 година

Има потребност да се махнете веднага! Над 20 г приспивате хората с безсмислени приказки и живеете в топла връзка и съгласие с властта. С такива като вас винаги ще стоим на дъното.

fallback