Снимка: БГНЕС, архив
fallback

Моторист загина при катастрофа на прохода "Шипка", съобщава Нова телевизия.

По първоначална информация той е загубил контрол над возилото и се е ударил в насрещните скали.

Няма информация да има друг участник в катастрофата.

На място са пристигнали екипи на полицията и спешна помощ. Мотористът е бил откаран с линейка, но малко по-късно е починал.

Причините за инцидента се изясняват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Лаврентий Берия

преди 1 година

Гледам стандартните за сайта тр/олове са се налепили да поVърнат натрупаната злоба върхо починалия. Олекна ли ви, човечета нещастни? Светла памет на загиналия!

18

МотоТурист

преди 1 година

И аз карам, ама спокойно и се наслаждавам на гледката. И аз ли съм самоубиец??? Колегите с пистарките за жалост търсят скорост и адреналин и това ги погубва, а и създава лошо име на мотористите като цяло. Дори омраза. А не всички сме такива. Я се сетете колко пъти сте видели чопърист да кара така???

17

Анонимен

преди 1 година

Как може бе? Един от 18 пуснати коментара не написа а не е ли откраднат пътен знак показващ максималната сейфти скорост. Как бе утре наше дете там подведено от силата на вятъра и мътеницата на завоите ще бъде загубено и пак така ли ще пишем: донори, привършил сезоните, колбасо дарител. . . . Моторист съм от 1975. Изминал съм общо на 7 мотора от 75 до днес над 300 000км, Да триста хиляди километра и по-голямата част от километрите в последните 30 години. Защо това напълно страшно поведени, смях,

fallback