Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

С часове продължи спасителната акция на шофьора на автовоза, който снощи падна от надлез на автомагистрала "Струма" край Даскалово. Повече от два часа полиция и пожарна вадиха шофьора от кабината.

Той беше транспортиран в пернишката болница, но по-късно е починал. Други пострадали няма, съобщи Bulgaria ON AIR.
Oще по темата


Камионът, който е с пернишка регистрация, е пътувал от София към Перник и е превозвал един автомобил. Заради разлято масло на пътя автовозът поднася, къса мантинелата и пада от моста.

И към този час камионът все още не е изваден, а движението в района се осъществява в едната лента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 1 година

По новия участък на Южната дъга в София, онзи ден яко бе изливано масло или гориво! Не знан защо веднага не се проследи дирята и по камерите хванат "хубавеца". И с език да почисти участъка!!!! Ако някой се застъпи за "правата"му, до него!

15

До Док

преди 1 година

Много правилно са ти отговорили, какво да направят ? За това се подава сигнал на 112 и тогава се изпращат или тези същите или други за обезопасяване и от пътноподдържащата фирма за почистване.

14

Анонимен

преди 1 година

Не е на магистралата а на ръкавче за слизане от магистралата и там ясно пише 40км/ч поне на 2 места има знак.Та или мантинелата и парапета защото там има и парапет са от вафли или братлето е карало с 80км/ч

fallback