16

Анонимен

преди 1 година

По новия участък на Южната дъга в София, онзи ден яко бе изливано масло или гориво! Не знан защо веднага не се проследи дирята и по камерите хванат "хубавеца". И с език да почисти участъка!!!! Ако някой се застъпи за "правата"му, до него!

15

До Док

преди 1 година

Много правилно са ти отговорили, какво да направят ? За това се подава сигнал на 112 и тогава се изпращат или тези същите или други за обезопасяване и от пътноподдържащата фирма за почистване.

14

Анонимен

преди 1 година

Не е на магистралата а на ръкавче за слизане от магистралата и там ясно пише 40км/ч поне на 2 места има знак.Та или мантинелата и парапета защото там има и парапет са от вафли или братлето е карало с 80км/ч

13

Анонимен

преди 1 година

Промяната на радеф е факт!!!

12

Док

преди 1 година

Реална случка: от язовир Жребчево до Нова Загора(около 15км) на всеки ляв завой имаше обилно количество нафта(явно от резервоар на камион, може би спукан или без капачка). Колата ми поднесе и щях да се пребия. Както и да е. Карам по дирите от горивото и в Нова Загора гладам патрулка, спирам и обяснявам, така и така, нафта на пътя, опасност, при което шапките ми викат - ми аз какво да направя?! Ми като се пребие някой, тогава какво ще правиш?!, питам аз!!!!

11

Анонимен

преди 1 година

След локвата с разлято масло да не стои ушев сврян в храсталаците и да глобява за дрифт. Той е ненадминат майстор на шмекерлъка и мурафетчийството, така че нищо чудно.

10

Анонимен

преди 1 година

До бай брадър Ами качествена и направена както трябва мантинела.Гледал съм тестове на мантинели.Спират ТИР който се удря челно в тях.Странично е абсурно да бъде скъсана.

9

до 5 бай брадър

преди 1 година

Абе брадъре, в кръгово кръстовище, па макар било и по магистрала, със 100км/ч ли трябва да се движиш?!

8

аде де

преди 1 година

Не се споменава маслото отработено или ново е било!

7

1

преди 1 година

До бай брадърТи си вече вътре в кръговото, какви 100 км, даже може и с 200 да е карал....Блеел си е в телефона, то е ясно.Всички шофьори на камиони са не телефоните...

6

Росен Чехльов Банов

преди 1 година

Съжалявам за загиналия човек, но само разлятото масло НЕ МОЖЕ да е причината. Вероятно го е видял късно, в последния момент, защото е гледал нещо друго, телефона си например!

5

Анонимен

преди 1 година

докога трошки ще се движат по магистралите, сваляйте им номерата и прокуратурата да направи проверка как КАТ и сервизите си затварят очите

4

Анонимен

преди 1 година

Бутафорна мантинела отне още един живот - докога!?

3

бай брадър

преди 1 година

Не се гаврете с паметта *** шофьора и не намесвайте политиката. Каква ще е тази мантинела дето ще удържи камион движещ се по магистрала с 100км/ч?

2

Анонимен

преди 1 година

Поредното самоубийство като ония полицаи на кръговото в Нова Загора. Поне не е изтребил още няколко души. Язък за парапета-украса. Сега пак оная фукла дебела с мазната косица ще ни се кара по телевизията.

1

Иво

преди 1 година

Боко тиквата като открадна половината от дебелината на мантинелите така става. Гербаво депесарската корупция убива.