Снимка: БГНЕС
fallback

Размерът на средния осигурителен доход за страната за месец юли 2022 г. е 1292,87 лв. Средномесечният осигурителен доход за страната за периода от 1-ви август миналата година г. до 31-и юли тази година е 1226,00 лв., съобщи Националният осигурителен институт.

Определеният средномесечен осигурителен доход за страната за посочения период служи при изчисляване размерите на новоотпуснатите пенсии през месец август 2022 г., съгласно чл.70, ал. 3 от Кодекса за социално осигуряване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

55

НО

преди 1 година

И това при положение че най-вероятно има собствено жилище, вила и мъжът и взима поне колкото нея. Хора с такива доходи са доста по-богати от повечето европейци и не трябва да се оплакват. Но щом държите - оплаквайте се.

54

НО

преди 1 година

Ти какво искаш милиони ли да и дават, щото некой друг изкарвал еди колко си?Стига гледа в паницата на другите.Въпросът е стигат ли и 2500лв на сама жена за доста приличен живот или трябва да се оплаква. Според мен са и достатъчно за доста приличен живот, и не трябва да е в хора на Оплаквачки ГЕРБ.

53

НО

преди 1 година

до 53,стига си гледал в купичките на другите, то ако така почнеш направо ще умреш на мъка от гледане в чуждите купи. Айде да ти кажа, че един прояск без никакво образование в Швеция взима повече пари учител по физика в БГ, а също и необразовани и освен това и неможещи да играят футболисти взимат поне 5 пъти повече от учител по физика с30г стаж. А мога да ти кажа че и хора без образование, гамени и други подобни престъпници изкарват милиони пъти повече от учител по физика с 30г стаж.

fallback